Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Zwemspa kopen bij een professional?

 

Het aanschaffen van uw eigen zwembad kan een geweldige ervaring zijn. Het hebben van een eigen zwembad is een kostbare investering en vaak een droom die al langer speelt. Uw dromen werkelijkheid zien te worden is fantastisch, maar het is bij het aanschaffen van uw zwembad ook van belang om figuurlijk uw eigen benen op de grond te houden…

Onverwachte kosten

Het selecteren en kopen van een zwembad is zoals eerder benadrukt een geweldige ervaring, maar het kost vaak een hoop tijd voordat het geheel rond is. Meerdere bedrijven in de branche beloven gouden bergen aan de klanten, die ze helaas niet waar kunnen maken. Veel klanten hebben bij het kopen van een zwembad niet voldoende een idee van de kosten en het belang van het onderhoud. Het onderhoud is taak die minstens een keer per jaar uitgevoerd moet worden en de kosten kunnen bij het vervangen van een cruciaal onderdeel hoog oplopen. Het niveau van service is daarnaast van groot belang om eventuele problemen spoedig en goed op te lossen.

Kies een betrouwbaar bedrijf

Het kiezen van een betrouwbaar bedrijf is cruciaal om ook op lange termijn van uw zwembad te genieten. Kennis en ervaring staan hierin centraal voor het bedrijf in combinatie met jarenlange ervaring van het bouwen en installeren van zwembaden. Een bedrijf moet ook transparant zijn en u een eerlijk beeld geven van de kosten. Verschillende modellen en verschillende materialen hebben allemaal voor- en nadelen op de kwaliteit en de levensduur van het zwembad. Sommige zijn meer onderhevig aan onderhoud dan anderen. Vendinova staat als bedrijf bekend om uitstekende service en onderhoud. Met een groot assortiment van zwembaden, spa’s, zwemspa’s, buitensauna/douche’s is er altijd een geschikte oplossing voor u.   Het loont om snel tot een beslissing te komen, want tot 10 juni krijgt u 5% korting op het gehele aankoopbedrag!