Gulfamanaflashwebsites

Zakelijke telefonie is zeer belangrijk voor ons bedrijf. In het hedendaagse zakendoen spelen innovatie en technologie een steeds grotere rol. Het is belangrijk dat je weet wat zakelijke telefonie voor je bedrijf kan betekenen. Daarom moet je weten wat voor eisen je stelt aan zakelijke telefonie en de provider die het levert. Er zijn namelijk nogal wat providers op de markt. Ook zijn er aanmerkelijke verschillen waar te nemen op het gebied van prijs kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkele jaren geleden zijn we al overgestapt op bellen via VoIP. Voorheen maakten we gebruik van een een telefooncentrale met een ISDN verbinding. Zakelijk telefonie met VoIP heeft natuurlijk veel meer mogelijkheden en toepassingen dan ISDN. Daar waren we al vrij snel achter. Ook is het vele malen goedkoper dan bellen via ISDN. Ik vind het soms vreemd om te horen dat er nog tal van bedrijven zijn die de overstap nog niet hebben gemaakt. ISDN gaat verdwijnen. Wij hebben een deurwaarderskantoor met 2 vestigingen. Door de aard van ons werk en de branche waarin wij actief zijn hebben wij nogal specifieke eisen op het gebied van zakelijke telefonie. Onze eerste 2 providers kwamen nogal tekort op bepaalde fronten. Momenteel hebben we een provider die alle verwachtingen waarmaakt.

Zakelijke telefonie toepassingen

Zakelijke telefonie heeft bepaalde toepassingen die voor ons erg handig zijn. Zo kan er heel gemakkelijk worden geschakeld van vast naar mobiel. Tevens is ons huidige systeem gekoppeld aan bepaalde programma’s en software waar wij mee werken. Zo kunnen onze telefonistes bij inkomende oproepen direct op hun scherm zien wie ze aan de lijn hebben en hoe hun dossier eruit ziet. Dat scheelt per gesprek vaak enkele minuten. Zo worden gesprekken korter en is de beschikbaarheid aan de telefoon groter. Het voorkomt ook ergernis bij klanten overigens. Voor zakelijke telefonie werken wij momenteel samen met De Nederlandse Provider. Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider is echt een verademing vergeleken met de voorgangers.

Gratis onderling bellen met eigen vestiging

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider werkt voor ons uitstekend. Met zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider kunnen de 2 vestigingen gratis bellen met elkaar. Dat levert ons een enorme besparing op. We hebben een vast contactpersoon, die precies weet waar onze behoeftes liggen. Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider durf ik met een gerust hart aan te bevelen aan ondernemend Nederland!