Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Yoga in Heemskerk volgen

Een goede manier om tegelijkertijd te sporten en meer mindful te zijn, is door yoga te volgen in Heemskerk. Een sessie is namelijk een combinatie van meditatie en de spieren tot het uiterste laten werken. Een oefening in lenigheid en uithoudingsvermogen, yoga is zeker een bijzondere sport die veel mensen innerlijke rust kunnen geven. Ondanks het feit dat yoga vroeger onderdeel van het hindoeïsme was, en strenge regels kenden, hebben Westerse Europeanen en Amerikanen er inmiddels een hele andere tak van sport van gemaakt, met yoga kleding, chakra’s en nog veel meer. Ben jij benieuwd wat yoga allemaal voor jou zou kunnen betekenen in termen van verbeterde gezondheid, groter uithoudingsvermogen en meer lenigheid? Kom dan bij ons op een proefles!

Groepslessen yoga in Heemskerk

De yoga in Heemskerk houdt allerlei groepslessen in, waarbij verschillende posities aangehouden worden door de groep, met een instructeur erbij die uitlegt hoe het moet. Deze instructeur begeleid ondertussen alle leden van de groep in een spirituele reis die voor meer innerlijke rust zou moeten zorgen. Na de groepsles hebben alle groepsleden de gelegenheid om samen in de kantine even wat te eten en te kletsen, we hebben gevonden dat mensen vaker terugkomen naar de yogalessen wanneer ze een gevoel van aansluiting hebben bij de andere groepsleden, onderling contact wordt daarom heel erg aangemoedigd. Weet je niet zeker of je lenig genoeg bent voor een yogales? Kom het dan gewoon even uitproberen, de meeste mensen die inmiddels bijna alle poses perfect kunne uitvoeren, bakten er bij hun eerste les ook vrij weinig van.

Doe het voor jezelf

Yogalessen zijn een goede manier om tegelijkertijd te ontspannen en te sporten. Het spoort je aan om de uiterste grenzen van je lichaam op te zoeken en die verder te duwen dan je van tevoren had verwacht. Wij van Yogachi zien jou graag bij de eerstvolgende groepsles, die kan je gratis meebeleven om een idee van yoga te krijgen, en of het iets voor jou is. Voor meer informatie over de tijden en prijzen van groepslessen kan je terecht op onze website. Tot gauw!