Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Woningontruiming? Schakel een goed bedrijf hiervoor in.

Goed mogelijk dat er iemand uit je omgeving ten overlijden is gekomen, hartstikke vervelend natuurlijk. Toch ben jij verantwoordelijk voor de woning en krijg je van de gemeente een bericht dat je de woningontruiming zelf moet regelen. Oke denk je dan, want wat betekent woningontruiming en hoe schakel je een bedrijf voor deze dienst in?

Woningontruiming Rotterdam

Als je van de gemeente Rotterdam bericht heb gehad dat je een woningontruiming moet doen op de woning, dan zijn er een aantal zaken belangrijk. Je moet namelijk rekening houden met bepaalde structuren van de woning, je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor woningontruiming Rotterdam.

Bespreek met het bedrijf de juiste prijs en zorg ervoor dat je een offerte op maat krijgt, je kunt vragen wat het bedrijf rekent per uur en welke functionaliteiten zij regelen. Als we snel kijken naar de website zien we dat een aantal zaken goed geregeld zijn bij duurzaam-woningontruiming.nl

  • Afvoer van afval.
  • Ontruiming van woning, bedrijfspanden, garageboxen, tuinen en kamers.
  • Goederen worden gerecycled.
  • Hergebruik voor mensen en personen die het niet breed hebben.

Je kunt er ook voor kiezen om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven, je zult snel merken dat duurzaam-woningontruiming wel het goedkoopst is. Je betaald veel minder geld dan bij een ander ontruimingsbedrijf.

Uurtarief is heel laag.

Het uurtarief is super laag, je kunt natuurlijk ook nog eens onderhandelen en zelf beslissen tot hoever je de ontruiming gedaan wilt hebben. Waar je wel zeker van kunt zijn is dat de ontruimers ervoor zorgen dat alle voorwerpen goed worden afgevoerd. Ze worden niet op straat gegooid zoals dat in de meeste gevallen bij andere bedrijven wel gebeurd. Ook worden bepaalde voorwerpen klaargemaakt voor hergebruik.

Controleer altijd reviews op het internet, voor je een ontruimingsbedrijf inschakelt!

Eigelijk moet je dit altijd doen wanneer je een bedrijf via het internet benaderd, je wilt natuurlijk weten of dit bedrijf wel legitiem is en of ze echt de diensten en beloftes nakomen die ze beweren. Controleer daarom reviews van het bedrijf op internet en zorg ervoor dat je ook de negatieve reviews eens goed onder de loep neemt.

Wil je meer informatie of wil je snel met een van de medewerkers spreken?
Telefoonnummer: 085-0655497
Website: https://www.duurzaam-woningontruiming.nl/