Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Woninginbraken voorkomen met een ervaren slotenmaker

Als slotenmaker weten we dat een woninginbraak een grote impact heeft op uw gevoel van veiligheid. In dit artikel bespreken we enkele methoden waarvan inbrekers gebruik maken om uw huis binnen te komen. Als slotenmaker zien we deze situaties dagelijks.

Een gat boren om het raam of de deur te openen

De volgende methode waar wij als slotenmaker veel mee te maken hebben is het boren van een gat. Eerst wordt er een gaatje geboord onder het slot. Hierna kan er met een ijzerdraad de sleutel worden omgedraaid en het slot openen. Om dit te voorkomen kunt u het beste nadat u uw deuren en ramen heb gesloten, de sleutels uit het slot halen en deze goed opbergen.

De babbeltruc

Inbrekers kunnen bij u aanbellen en met een smoesje proberen uw huis binnen te komen. Dit noemen we als slotenmaker ook wel de babbeltruc. Laat niemand zomaar binnen. Deze trucs worden door zowel keurig uitziende mensen als zielige mensen uitgevoerd. Wees daarom streng. Vraag onbekende mensen altijd naar hun ID. Doe niet zo maar open. U kan ervoor kiezen om een kijkgat in de deur te laten maken door een van onze specialisten. Deze expert kan dan ook direct een kierstandhouder monteren. Zo kan u de deur op een kier houden als u een onbekende bezoeker aanspreekt. Handel alles af bij de deur en laat iemand die u niet vertrouwt niet binnen.

Insluipen

De slotenmaker waarschuwt hier mensen elke dag voor. Inbrekers kunnen via een raam dat open staat of een deur die niet op slot is binnen komen. Doe altijd uw ramen en deuren dicht als u weg gaat. Al is het maar voor even. Laat nooit de sleutels in de sloten zitten. Als u uw ramen open wil houden kunt u ervoor kiezen om kierstandhouders te laten plaatsen. Een professional van Top Slotenmaker plaatst deze graag voor u.

Flipperen om een deur te openen

Een inbreker kan met een bankpasje of ander pasje tussen de deur en het kozijn het slot indrukken en openen. Dit wordt in de wereld van de slotenmaker ook wel flipperen genoemd. Om dit te voorkomen kunt u het beste altijd de deur op slot draaien en de sleutel eruit halen. Ook kiezen veel mensen ervoor om een anti-inbraakstrip te monteren op ramen en deuren.

Cilinder uittrekken

Als slotenmaker komen we de gekste typen gereedschap tegen. Er zijn inbrekers die gebruik maken van zelfgemaakt of professioneel gereedschap uit de slotenbranche. Hiermee kan direct de cilinder uit het slot worden getrokken. Dit kan worden voorkomen door cilinders te monteren die bestand zijn tegen kerntrekken. Ook bestaat er beslag dat beveiligd is tegen kerntrekken. Voor al dit soort zaken kunt u contact opnemen met een slotenmaker .

Meer informatie?

Neem contact op met een slotenmaker van ons bureau voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

http://topslotenmaker.nl/