Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Website laten maken

Als startende ondernemer wilde ik een goedkope website laten maken. Zelf ben ik absoluut niet thuis in deze materie. Het geld om door een bedrijf een of ander flitsende website te laten maken had ik helaas ook niet. Mijn zoektocht op het internet ging goed, totdat ik op een website stuitte waardoor ik eens goed ging nadenken over mijn idee om een goedkope website te laten maken. Wat ik daar las, vond ik zo negatief dat ik al gauw mijn idee liet varen. Want ik had geen zin in een website waarvan er 13 in een dozijn passen. Of dat ik word gelokt met een wel heel aanlokkelijk aanbod om er na betaling achter te komen dat er bijvoorbeeld niets ‘onder of achter’ die website te vinden zou zijn. Een groot risico als beginnende ondernemer. Door het lezen van dit soort praktijken wilde ik op een gegeven momenten helemaal geen website laten maken. Ik had dan nog liever helemaal geen website, dan de kans te lopen bedrogen te worden. Totdat…..

SiteToGo

Op een gegeven moment begon het toch weer te kriebelen en zocht ik contact met SiteToGo uit Veenendaal. Door het lezen van de reviews van in mijn ogen gerenommeerde bedrijven uit de regio, durfde ik het aan om een eerste gesprek aan te gaan. Ik wilde me toch weer wat meer gaan oriënteren op mijn oorspronkelijke idee om een goedkope website te laten maken. Ik was ervan overtuigd dat dat echt tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Zonder gedoe. En ik kreeg gelijk. Wat een fijn eerste gesprek heb ik met de professionals van SiteToGo gehad.

Zeer tevreden over de goedkope website

SiteToGo heeft een eigen beheersysteem waarmee een optimale vindbaarheid van de goedkope website die ik heb laten maken, gerealiseerd kon worden. Zelf kan ik daar ook nog mijn steentje aan bijdragen door de handleiding die ik er gratis bij krijg, door te nemen. Zo kan ik toch stap voor stap wat bijleren. Na de realisatie van de goedkope website die ik heb laten maken door SiteToGo hoef ik niet bezorgd te zijn over het verdere verloop. Natuurlijk is een website nooit helemaal af. Dus na verloop van tijd moeten er vast wat dingen hier en daar veranderd worden. Daarvoor hebben ze een eigen beheersysteem ontwikkeld waarmee ik ook zelf eventuele (kleine) aanpassingen aan de goedkope website die ik heb laten maken kan uitvoeren. Ik heb daarvoor zelf absoluut geen kennis nodig over het bouwen van een eigen website. En mocht ik er onverhoopt niet uitkomen dan krijg ik toch hulp van SiteToGo. Prima geregeld toch?