Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Webshop beginne voor Digital Nomads

Digitale Nomaden zijn mensen die de wereld rondreizen zonder vaste verblijfplaats. Vaak hebben ze door wettelijke bepalingen wel een huisadres, in praktijk reizen ze van plek naar plek, waar ze nieuwe culturen ontdekken en de mogelijkheden die er in de wereld bestaan proeven. Deze leefstijl hoeft niet heel duur te zijn, maar gratis is het ook zeker niet. Met een webshop beginne voor digitale nomaden kun je een inkomen genereren, ongeacht waar je bent. We helpen je in dit artikel op weg.

   

Een Digital Nomad leeft online

Dankzij internet kun je overal tegelijkertijd zijn. Diensten als Google Drive, Microsoft Office Online en Dropbox geven je overal toegang tot jouw data. Shoptrader is een online shopping platform. Je kunt zo je eigen webshop beginne zonder software te installeren. Zo werk je vanaf jouw eigen laptop of vanaf een andere computer.

 

24 uurs economie

Als je over de wereld reist zul je in verschillende tijdzones terecht komen. Met een online shop is dat geen enkel probleem, de virtuele deuren staan altijd open. Omdat het winkelen volledig geautomatiseerd is kunnen klanten 24 uur per dag bestellen, afrekenen en hun eigen account bijhouden. Na de webshop beginne check je wanneer het uitkomt de voortgang, waar je ook bent.

 

Verzenden en ontvangen

Door jouw voorraadbeheer goed te regelen kun je overal ter wereld producten verkopen. In Shoptrader kun je bezorgdiensten gebruiken, zowel voor ophalen als brengen, ook bij retourneringen kun je een dienst inschakelen. Jij bent de brains achter de winkel en kiest de verschillende plug-ins en modules die van toepassing zijn op jouw webshop.

 

Internationaal handelen

Als ondernemende digitale nomade doe je nieuwe contacten op en stuit je op mogelijkheden. Je kunt direct via Shoptrader jouw webshop laten vertalen en internationaal handelen. Je wordt daarbij indien gewenst geholpen op het gebied van internationale wetgeving. Je kunt zelf ook internationale ondernemers helpen bij het opzetten van hun eigen webshop. Je geeft ondersteuning tegen betaling en zet zo een lucratief internationaal netwerk op.

 

Waar ga jij die webshop beginne? Start je vandaag nog in je saaie appartement in Nederland, of zit je al op het strand naar ondernemersmogelijkheden te zoeken? Grijp deze kans en wordt een Digital Nomad Entrepreneur!

http://www.e46.nl/internet/webshop-beginne/