Gulfamana flash websites
Image default
Business

Wat is een demontabele container?

Een demontabele container is een container die makkelijk in elkaar is te zetten en ook weer makkelijk uit elkaar te halen is. De demontabele container wordt ook wel de snelbouw container of zelfbouw container genoemd omdat deze snel in elkaar te zetten is en dit door mensen zelf gedaan kan worden. Een snelbouw container kopen kan gedaan worden met meerdere motieven, de container kan als schuur of als bouwkeet gebruikt worden. Dit zijn de voornaamste doelen voor het aanschaffen van een demontabele container. De demontabele opslagcontainer is ook een ideale schuur voor in de tuin om meerdere redenen. Een van deze redenen is dat de demontabele container is gemaakt van 100% gegalvaniseerd staal, hierdoor krijgt de container een mooie glans en is hij roestvrij. Ook is de demontabele container mede door het gegalvaniseerde ijzer spatwaterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden. De demontabele container is ook voorzien van hijsogen en heftruckkokers, dit is ideaal om de demontabele container te verplaatsen met een kraan of heftruck, uiteraard kan dit ook met mankracht gedaan worden. 

 

De demontabele container heeft dus erg veel voordelen en vrijwel geen nadelen. Ook in vergelijking met andere containers als een 20ft zeecontainer of andere concurrenten is de demontabele container vaak de container met de beste papieren. Een ander voordeel van een demonteerbare container is dat het een zelfbouw container is. Dit houdt in dat hij makkelijk in en uit elkaar te halen, er hoeven geen grote gereedschappen of machines aan te pas te komen, mankracht is genoeg voor het in elkaar zetten van een demonteerbare container. Deze containers zijn erg in trek hedendaags mensen gebruiken de demonteerbare container vaak als container schuur. Hier is de container ook zeer voor geschikt, de demonteerbare container is namelijk van de verkoop containers het makkelijkst en snelst te plaatsen. Dit scheelt ook in de kosten van het weghalen en het plaatsen van container. Het plaatsen en in elkaar zetten van de container kan namelijk gedaan worden door zelfbouwcontainer.nl of door de koper zelf, dit ligt aan de wensen van de klant.

 

Specificaties van de demontabele container.

De demontabele container is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De demontabele container 4×2 is de meest verkochte container van de markt. De afmetingen waarin de demontabele container verkrijgbaar is zijn 2 meter bij 2 meter, 3 meter bij 2 meter, 4 meter bij 2 meter, 5 meter bij 2 meter en 6 meter bij 2 meter. De hoogte van de demontabele container is altijd 2 meter hoog, dit biedt genoeg ruimte om in te leven en ook veel opslagruimte voor bijvoorbeeld in uw tuin. De demontabele container kan ook besteld worden in 7 verschillende kleuren of tinten. De demontabele container zwart is het meest in trek bij de klanten. Dit hoogstwaarschijnlijk omdat de kleur het meest gangbaar is. De verschillende kleuren en tinten waaruit gekozen kunnen worden verschillen van antraciet en zwart tot blauw en rood. De container kan ook verschillen op het gebied van samenstelling, er kan namelijk gekozen worden voor enkele of dubbele deuren. Deze deuren kunnen op zowel de lange als de korte zijden worden gemonteerd. Dit zelfde geld voor eventuele ramen. De klant kan dus haar demontabele container volledig zelf samenstellen. De laatste keuzes die meestal worden gemaakt in dit proces zijn de keuze voor stellingen binnen de demontabele container en een eventuele lamp

 

Waarom een demonteerbare container bij zelfbouwcontainer.nl?

Er zijn meerdere redenen om een demonteerbare container te kopen of te huren bij zelfbouwcontainer.nl. Uiteraard zijn de containers van een zeer hogere kwaliteit, er is geen concurrent die een betere kwaliteit kan garanderen. De containers moeten een jaar of 2 minimaal meegaan in dezelfde staat als waarin hij geleverd word Daarnaast biedt zelfbouwcontainers.nl ook nog een de laagste prijs garantie op het kopen van een demonteerbare container. Al met al dus veel voordelen bij het kopen van een demonteerbare container. Als u een gratis demonteerbare container wilt komt u het meest in de buurt met een aankoop bij zelfbouwcontainer.nl. het bedrijf streeft ook naar een zo snel mogelijke levering, binnen enkele dagen zal uw demonteerbare container geleverd zijn.

 

Soorten demonteerbare containers.

Er zijn flink wat verschillende demonteerbare containers, denk aan groottes, verschillende kleuren en soorten deuren en ramen. Dit kan allemaal met elkaar gecombineerd worden. Wilt u een kleine vierkante container met een enkele deur en een raam. Of heeft u liever een wat bredere demonteerbare opslagcontainer zonder ramen met dubbele deuren om bijvoorbeeld uw motor auto of fietsen in kwijt te kunnen. Alles is mogelijk bij zelfbouwcontainer.nl. Er zijn genoeg mogelijkheden om elke klant tevreden te stellen met hun container, hierbij dan ook nog dat laagste prijsgarantie en snelste levertijd. Wat wilt u nog meer?

 

Is de demontabele container iets voor u of voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op.

Voor eventuele vragen over de demontabele container of een offerte aanvraag kan u contact opnemen met zelfbouwcontainer.nl dit is het bedrijf met de laagste prijs garantie op het gebied van de demontabele container. contact kan opgenomen worden via info@zelfbouwcontainer.nl of door te bellen naar 085-0685590. Hier wordt u met veel passie geholpen in uw zoektocht naar uw ideale demontabele container.