Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Wat een geweldig spuitgietbedrijf om mee te werken

Ik en een goede partner van mij hebben laatst samengewerkt met een spuitgietbedrijf. Het bedrijf heette HSV-tmp en we hadden geen betere keuze kunnen maken. Ons product is echt geweldig geworden dankzij hun expertise op het gebied van spuitgiet en meer! Maar het zoeken naar dit geweldige bedrijf was nog een flinke klus.

Een spuitgietbedrijf zoeken die ons project wilt helpen ontwikkelen

Voor het project wat wij wilden doen bij een spuitgietbedrijf was een speciale inklapstoel die je bijna overal mee kon nemen. Samen hadden we dus het ontwerp klaar maar we wisten niet precies hoe we nu verder moesten gaan. Daarom gingen we op zoek naar een spuitgietbedrijf die ons product kon verbeteren en het ook kon produceren. We gingen langs bij verschillende bedrijven, maar daar hadden we steeds pech. Of ze hadden het te druk met andere grotere projecten waar ze mee bezig waren, of ze hadden er geen behoefte aan. Gelukkig kwamen we op het internet een spuitgietbedrijf tegen die ons misschien wel goed kon helpen met de productontwikkeling. Nadat we contact hadden gehad met het bedrijf hadden we een afspraak om kennis te maken.

Wat een toffe samenwerking!

Op de dag van de afspraak ontmoeten we een paar medewerkers die ons project zouden leiden en produceren. We gingen aan tafel en besproken alles tot de detail. Ze waren erg enthousiast en wilde ons dolgraag helpen. Nadat we een deal hadden gesloten gingen ze verder met het ontwikkelen van ons product. Een paar weken later, gingen we terug en besproken we het verbeterde concept. Het was erg professioneel gedaan en er was goed over nagedacht. We gingen akkoord en toen gingen we naar de productiefase. Als eerst kregen we een prototype om te kijken of het goed in elkaar zat. Om voor het eerst je eigen product in handen te hebben was erg gaaf! We gingen akkoord en daarna ging de volledige productie van start. Het was een fijne samenwerking met HSV-tmp en we hopen later nog meer projecten samen met hen te doen.

Meer weten over HSV-tmp? Voor meer informatie kunt u naar www.hsv-tmp.nl.