Gulfamanaflashwebsites

Als je een (kantoor)baan hebt of een studie volgt, dan heb je waarschijnlijk op regelmatige basis een stapel papieren bij je en heb je overal notities rondslingeren op losse blaadjes. Sommige blaadjes vouw je misschien dubbel en stop je in je agenda, terwijl andere papieren los in je tas belanden. En soms raak je ook weleens wat kwijt! Heb jij hier wel vaker last van en zou je er wat aan willen doen? Koop dan een schrijfmap, want dan houd je alle papieren gemakkelijk samen! 

Netjes en georganiseerd 

Een schrijfmap is heel handig omdat je alle notities die je noteert en alle andere papieren die je overhandigd krijgt, samen bij elkaar kunt stoppen in een map. Hiermee houd je het dus netjes en overzichtelijk! Een schrijfmap heeft een handige indeling: naast een schrijfblok kun je ook losse papieren en een pen erin kwijt en in sommige gevallen ook bijvoorbeeld visitekaartjes, klantenkaarten, creditcards of pinpassen. Deze dingen liggen normaal gesproken meestal los in je tas en dan moet je er soms echt naar graaien als je bijvoorbeeld weer eens een pen nodig hebt! Met een schrijfmap heb je alles handig op een plek en een schrijfmap is daarom eigenlijk al een soort handige tas op zich. 

Wat voor schrijfmappen zijn er allemaal? 

Er bestaan heel veel verschillende soorten schrijfmappen. Sommige schrijfmappen zijn bijvoorbeeld voorzien van een rits waarmee je de boel dicht kan ritsen. Dat is wel zo handig als je allerlei losse papieren en kaartjes erin hebt zitten, want met een rits weet je zeker dat niks eruit kan vallen! En zo’n schrijfmap met allerlei steekvakjes voor kaarten is bijvoorbeeld heel geschikt als je op regelmatige basis visitekaartjes krijgt. Verder zijn er ook schrijfmappen met een penhouder, iPadhouder, een ringband… noem het maar op. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en werkwijze is er dus altijd een praktische schrijfmap te vinden die jouw werk- of studieleven wat makkelijker maakt!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/