Gulfamanaflashwebsites

Of u bedrijf nu gevestigd is in Ede, Barneveld of Nijmegen, de ICT-voorziening is voor uw bedrijf cruciaal. Het beheer ervan kunt u voor een klein bedrag per dag volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden. Geen dure investeringen meer of medewerkers inhuren voor uw ICT-beheer.

Bij Xantion geloven ze dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. Zij pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen zij daadwerkelijk op een plezierige manier uw volledig ontzorgen als het om uw ICT-voorziening gaat.

Volledige ICT-ontzorging in Barneveld

Door het beheer van uw ICT-voorziening uit te besteden aan Xantion krijgt u bovengemiddeld betrouwbare ICT-systemen tegen lage en voorspelbare kosten. De kosten voor dit beheer zijn per werkplek en is inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers.

Neem gerust contact op met Xantion want het vak van ICT-Beheer is hun vak. U kunt het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT-infrastructuur met een gerust hart aan hun overlaten. Onder dit beheer vallen niet alleen de computers maar juist ook de servers, routers, switches en bijvoorbeeld printers. En natuurlijk de vragen van uw medewerkers. Bestaande klanten geven aan dat de mensen van Xantion op een geduldige en professionele manier vragen beantwoorden en problemen oplossen. Kortom door uw ICT-beheer uit te besteden aan Xantion wordt u volledig ontzorgd voor uw ICT.

Goed bereikbaar met de Cloud

Anno 2019 bepaalt bereikbaarheid een groot gedeelte van het winnen of verliezen van een opdracht. Het is daarom belangrijk om op elke locatie en elk tijdstip over uw data en software te beschikken. Xantion maakt het mogelijk dat u kunt werken in de Cloud. Hierdoor kunt u overal bij uw gegevens, of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent. U huurt alle faciliteiten op basis van uw behoefte. Groeit u dan neemt u eenvoudig meer af. Is er krimp dan kunt u per direct minder afnemen. 

Een goede bereikbaarheid geldt zeker voor telefonie. Met VoIP krijgt u deze bereikbaarheid. VoIP is eigenlijk gewoon bellen via internet. De toestellen worden gekoppeld aan het internet en de telefoon werkt daar waar het toestel staat. Of het nu op kantoor is of thuis, daar waar u de telefoon neerzet kunt u bellen en gebeld worden. Onderling bellen met collega’s is gratis, dankzij het Internet. Xantion zorgt ervoor dat dit 24 uur per dag werkt en dat de doorschakelingen en voicemails werken zoals dat gewenst is. 

Op zoek naar een ICT bedrijf in Barneveld? Klik hier