Gulfamanaflashwebsites

Xantion is uw ict-bedrijf in Arnhem en omstreken. Hebt u problemen met uw computer? Ligt uw netwerk eruit? Dan bent u bij Xantion aan het juiste adres. Xantion vergelijkt ICT met water uit de kraan: net zo gemakkelijk en beschikbaar voor een ieder. Doordat Xantion zo creatief en praktisch aan het werk gaat, maken ze voor u ICT ook daadwerkelijk echt gemakkelijk om te realiseren.

Een aantal punten waar zij veel aandacht aan besteden bij hun werk zijn bijvoorbeeld eerlijkheid, creativiteit, toegankelijkheid en een praktische en gedreven instelling. U hoeft dus niet bang te zijn voor moeilijke termen en afkortingen.

Hoe gaat Xantion te werk?

Allereerst is het belangrijk om te benoemen dat Xantion voor iedereen is. Zowel particulieren als grotere bedrijven kunnen de hulp van Xantion verwachten bij ICT-problemen. Xantion gaat graag op een persoonlijke manier met hun klanten om – daarom krijgt u een team gekoppeld aan uw bedrijf en krijgt u altijd iemand aan de lijn die u persoonlijk heeft ontmoet (ook buiten reguliere tijden) en hoeft u niet te vrezen voor lange wachttijden of moeilijke keuzemenu’s.

U kunt Xantion inschakelen voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachtste kosten of kleine lettertjes – U weet meteen waar u aan toe bent. U betaalt per werkplek dus u komt niet voor verrassingen te staan bij het ontvangen van uw factuur. Bovendien kunt u zeer gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen op de website.

ICT-bedrijf in Arnhem zonder zorgen

Met Xantion als uw ICT-bedrijf in Arnhem hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over de ICT binnen uw eigen bedrijf. Xantion neemt alles over inclusief servers, netwerken en verzekert u van hulp bij vragen. Ook als de server een keer crasht, U kunt direct uw persoonlijk toegewezen team bereiken en zij gaan dan direct voor u aan de slag om het probleem te verhelpen.

Ook staat Xantion voor u klaar om u goede raad en adviezen te geven betreft de ICT van uw bedrijf. Gevraagd of ongevraagd, alles wordt op een toegankelijke en begrijpelijke manier besproken zodat er geen misverstanden ontstaan en zodat alles is afgestemd op datgeen wat u wilt bereiken.