Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Top elektriciens van Timmer Installaties

Timmer Installaties is een bedrijf gespecialiseerd en elektra, ze richten zich dan ook puur en alleen op de elektrotechniek. Ze beschikken over zeer ervaren en gemotiveerde werknemers die alle onderdelen uit dit vak uit hun hoofd weten. Je bent bij hen dus zeker in goede handen! Bij eventuele grotere opdrachten helpen ze u graag verder met behulp van wat collega’s. Het bedrijf ligt gevestigd in Ede maar verricht ook werk op andere locaties als dat moet. Timmer Installaties is overigens ook in het bezit van een VCA certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist).

Elektra laten aanleggen door Timmer Installaties

Zoals eerder aangegeven is het bedrijf Timmer Installaties een expert op het gebied van Elektra. Ook het aanleggen van elektra is dus geen probleem voor ze. Ze leggen zwakstroominstallaties aan, maar ook sterkstroominstallaties.

Het aanleggen van elektra moet op een veilige en precieze manier gebeuren, dit kunnen ze bij Timmer Installaties als geen ander. Dit zijn regels die natuurlijk ook wettelijk als zijn vastgelegd. Ze werken voor zowel particulieren klanten als zakelijke klanten, dus iedereen kan bij ze terecht. Als u nog meer informatie wilt hebben, of misschien al wel advies, dan kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen!

Wat doet Timmer Installaties nog meer?

Timmer installatie doet nog veel meer dingen dan alleen het aanleggen van elektra. Zo bieden ze ook de volgende diensten aan: Telefoon, computer & TV, wat inhoud het aansluiten van al deze apparaten op de juiste manier. Sommige mensen hebben hier toch moeite mee dus helpen ze u daar graag bij. 

Domotica, brandmelding & camera. Tegenwoordig zijn er heel veel manieren om je huis of een pand te beveiligen. Dit gebeurt in de meeste gevallen door middel van elektrische apparaten. Ook op dat gebied biedt Timmer Installaties. Brandmelding en camera’s komen de meeste mensen wel bekend voor, bij domotica is dat wel anders. Domotica houdt in dat je elektronica en thuisnetwerken automatiseren. Dit zorgt er voor dat u huis geheel is voorzien van elektronische middelen die het dagelijkse leven een stuk makkelijk zullen maken. Denk aan verwarming, licht, gordijnen, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken.