Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Toilet renovatie door Van Son Installatie

Toilet renovatie laten uitvoeren?

Wanneer u uw toilet wilt gaan renoveren, kunt u best wat professionele hulp gebruiken. Het is immers een best gedoe, en daarbij wilt u er natuutlijk zeker zijn van een geslaagde toilet renovatie waar u jarenlang plezier van heeft. Van Son Installaties is dé partner voor toilet verbouwingen en -renovaties. Wij leveren altijd een toilet renovatie naar wens. Wij staan voor u klaar als het gaat om het renoveren van een toilet, toiletruimte of de gehele badkamer. Voor zowel verbouwen, renovaties als nieuwe toiletten en badkamers kunt u goed bij ons terecht. Wij zorgen voor een complete dienstverlening. Daarbij werken wij vakkundig, snel en tegen een eerlijke prijs. U krijgt altijd een transparante offerte op maat. 

Vakkundige toiletrenovatie

Er zijn mensen die zelf aan de slag gaan met het renoveren van hun toilet of badkamer. Vaak lukt niet alles zoals gewenst en is het eindresultaat niet wat het zijn moet. Het is verstandig om een professionele badkamer installateur aan de slag te laten gaan, om teleurstelling over de verbouwing te voorkomen. Van Son Installaties denkt graag met u mee en geeft u advies waar nodig. U kunt door ons een complete toilet verbouwing laten uitvoeren. Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar. Renoveren vraagt om een grotere aanpak dan renoveren. Maar onze installateurs draaien er hun hand niet voor om en hebben alle kennis in huis om het project naar wens op te leveren. Natuurlijk gebeurt alles in goed overleg met u. Voorafgaand aan de werkzaamheden zullen wij een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Diensten van ons installatiebedrijf

Wij bieden diverse diensten aan wat betreft badkamers en toiletten. Onder andere:

– Toilet verbouwen

– Toilet renoveren

– Badkamer verbouwen

– Badkamer renoveren

– CV installatie, reparatie en onderhoud

– Vloerverwarming aanleggen

– Verstopping verhelpen

– Installeren nieuw sanitair

Ook voor spoed situaties kunt u ons benaderen, wij staan voor u klaar! U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor toilet renovatie. Wij stellen deze graag voor u op, rekening houdend met uw wensen en eisen betreft uw toilet of badkamer.

Van Son Installaties – twee vestigingen

Van klein familiebedrijf naar gerenommeerd installatiebedrijf. Inmiddels hebben wij twee vestigingen in Nederland, waardoor wij mensen in het hele land van dienst kunnen zijn. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Zo zijn wij ook montagepartner voor diverse sanitairwinkels, zoals Sani-Dump, Sani4All en Grando Keukens & Bad. Meer weten over ons bedrijf of de diensten die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op. Alle vragen zijn welkom en worden graag voor u beantwoord.

 

https://www.vansoninstallaties.nl/toilet-renovatie/