Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Toe aan een ooglidcorrectie?

Klachten als minder goed zicht, zichtbare vermoeidheid, veelvuldig last van hoofdpijn, drukkende ogen kunnen verminderen na een ooglidcorrectie. Hangende oogleden kunnen deze klachten veroorzaken. Een ooglidcorrectie is een veelvuldig uitgevoerde operatie bij Ooglift. Meer dan 19.000 mensen zijn u al voorgegaan! Oogcorrecties die zijn uitgevoerd door oogchirurg én oogarts dr. Geerling of drs.

Waarom een ooglidcorrectie?

Veel mensen zullen zich afvragen waarom iemand de stap neemt een ooglidcorrectie te ondergaan. Van al die mensen die zich dit afvragen, zal het zeker zo zijn dat ze geen last hebben van overhangende oogleden. Dit zullen vooral nog jonge mensen zijn. Als je nog jong bent heb je daar over het algemeen ook geen last van. Want je huid is nog strak en veerkrachtig. Gaandeweg de jaren wordt de huid slapper. Tot een jaar of 5 geleden zelfs, dacht ik er nog helemaal niet over na. De laatste paar maanden juist meer en meer. Ik bekijk me in de spiegel en het lijkt alsof de jaren ineens per dag gaan tellen. Alsof ik niet geleidelijk aan ouder word met de daarbij gepaard gaande rimpels en hangende huid, maar juist per dag lijk te verjaren. Zorgen en te weinig slaap zijn daar wellicht debet aan? Geen idee. Wellicht is het ook iets waarvoor je aanleg moet hebben. Het stoort me gewoon dat ik niet mee fris en helder de wereld in kan kijken. Ik hoop dat een ooglidcorrectie daar verandering in zal brengen.

Waar laat je een ooglidcorrectie doen?

Een ooglidcorrectie begint natuurlijk met een zoektocht naar de beste kliniek. Ik begon mijn oriëntatie op internet. Ervaringen van anderen lezen, positief als negatief, maar ook en vooral voor- en na foto’s bewonderen. Ik sta weer versteld van het eindresultaat. Het lijken wel andere ogen die je vanuit je beeldscherm aankijken?

Ik heb besloten mijn ooglidcorrectie bij Ooglift te laten doen. Met meer dan 19.000 ooglidcorrecties hebben zij wat mij betreft de meeste ervaring op dat gebied. En wat ben ik blij met mijn keuze! Ik durf mezelf weer in de spiegel aan te kijken zonder angst dat ik op één dag tijd een jaartje ouder ben geworden!