Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

taffe industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels op maat

Welkom bij Taffe, het aanbod van industriële tafels op gewenste maat met oud hout & stalen frames of gietijzeren frames. Voor een eettafel, vergadertafel, bureau of restaurant tafel kunt u bij www.Taffe.nl gerust rondkijken.

In de werkplaats wordt er gehamerd, gelast en geslepen om stijlvolle ontwerpen tafels te maken. Alle tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand geproduceerd. Er zijn talloze opties wat betreft, maten, hout type en kleur tinten. Staalbewerking is de passie en ziet ziet u terug in het werk. Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven Naast de oude tafelbladen is er ook keuze voor eiken tafelbladen. Dit eiken kan geleverd worden in verschillende dikte en kleur tinten. Standaard worden de tafels geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij Ijn de planken tot 25cm breed! Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten. Van zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafels. Vintage design en oude machine onderstellen worden veel gebruikt bij taffe tafels.

Taffe is geïnspireerd door vintage werktuigen en oude industriële fabrieksmachines, gietijzeren machine onderstellen en machine tandwielen. Deze inspiratie wordt terug gebracht in de ontwerpen van de industriële tafels. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen. Of taffe tafelonderstellen gelast op maat gemaakt van kokerprofielen of buizen. Naast de gietijzeren en gelaste tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor de serie gelasterde tafelonderstellen. Deze tafelpoten worden door een computer gestuurde laser op maat gesneden. Alle stalen onderstellen worden behandeld met een transparante lak. 

Elke tafel kan naar maat gemaakt worden of met hout naar keuze. Omdat de tafels gericht naar de klant zijn keuze wordt gemaakt kan er garantie worden gegeven aan een mooi en uniek eindproduct, een tafel naar wens waaraan geleefd kan worden en gebouwd is om mee te gaan. Industriële vergadertafels Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd. Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal.


Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

 

http://www.taffe.nl