Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Stukadoor Zaandam laat zien dat dromen zeker geen bedrog zijn

Mijn grootste wens was een stukadoor in Zaandam die mijn droom kon laten uitkomen. Een badkamer zonder voegen, strak, glad, stoer en woest aantrekkelijk. Gelukkig stuitte ik per toeval op Patrick Dolleman van Dolleman Stucadoors. Hij wist wel hoe hij mijn droom kon laten uitkomen. Met een trendy betonlook stucwerk. Een geweldig materiaal dat ook heel goed toegepast kan worden op de vloeren van de badkamer. Nou ik was helemaal door het dolle heen. Eindelijk kon ik dan de badkamer waar ik alleen nog maar van kon dromen, werkelijkheid zien worden.

Direct verliefd op het afgeleverde werk van Patrick, stukadoor Zaandam

Waarom ik zo weg ben van het werk van Patrick, stukadoor in Zaandam? Nou omdat het slijtvast is en ongelooflijk hygiënisch en ook nog eens erg mooi. Er is geen sprake van voegen, zoals je die wel hebt bij veel andere vloeren, zeker in de badkamer. Maar dit materiaal is ook waterdicht. En ik moet het je eerlijk bekennen, ik heb enigszins last van smetvrees. Ik ben zo bang dat er ergens viezigheid blijft zitten of dat er schimmel ontstaat. Maar met dit materiaal is dat volledig uit den boze. Daarnaast is het schoonmaken bijna een feestje, zo eenvoudig.

Stukadoor omgeving Zaandam laat dromen uitkomen

Als iemand dromen kan laten uitkomen is het Patrick, stukadoor in de omgeving van Zaandam. Al mijn badkamers in voorgaande huizen, en dat waren er nogal wat, want we zijn maar liefst 6 keer verhuisd, waren altijd saai wit. Maar nu met die betonlook stuc had ik de keuze uit zoveel meer kleuren waaronder verschillende aardetinten. En ik was daardoor nog meer verknocht geraakt aan alleen al het idee dat ik dan een mooie en mysterieuze badkamer zou kunnen krijgen. Ik zag het al helemaal voor me in combinatie met prachtige gouden accenten. Dat gaf alleen al in mijn gedachten een hele rijke en warme uitstraling. En ik moet het toegeven, in werkelijkheid is het eindresultaat nog mooier geworden dan ik voor ogen had.

Contact?

Ben jij op zoek naar die unieke betonlook voor in je badkamer? Dan kan ik je echt aanraden contact op te nemen met Patrick Dolleman. Een vakman pur sang.