DE VOORDELEN VAN GOED STUCKWERK

De wanden en/of het plafond stucen laten door een erkend stucadoorsbedrijf dat goed stucwerk levert, heeft een flink aantal voordelen voor jou als opdrachtgever. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat jouw muren, wanden, plafonds en gevels er met goed pleister- of raapwerk weer stijlvol en verzorgd uitzien. Met name als je een eigen woning hebt is dit belangrijk. Maar denk ook aan het belang van een mooi gebouw wanneer het jouw vakantiehuisje betreft, een slwinkelpand of een kantoorgebouw of bedrijf. Met goed stuckwerk komt jouw vastgoed netjes en representatief ‘uit de verf’. In de tweede plaats is kwalitatief verzorgd pleisterwerk of raapwerk door een stucadoorsbedrijf laten uitvoeren interessant omdat dit een relatief voordelige manier is om jouw gevels, de wanden in huis of het plafond van jouw kantoorruimte netjes en stijlvol af te werken. Een derde aantrekkelijke plus van de wanden en het plafond stucen via pleister- of raapwerk heeft te maken met de interessante afwerkingsmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een afwerkingslaag die direct klaar is en waar geen extra laag meer overheen hoeft. Mooie voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van sierpleister spachtelputz of kiezen voor een stucadoorsbedrijf dat spackspuitwerk van wanden en plafond kan aanbrengen. In de vierde plaats profiteer je van stucwerk, omdat een goed stucadoorsbedrijf het pleisteren kleurecht kan doen. Je kunt een natuurlijke kleur door het pleister laten mengen en zo een unieke, authentieke of juist lekker moderne kleur creëren op de wanden en het plafond. Een vijfde voordeel van een professioneel stucadoorsbedrijf inzetten, is het gegeven dat je garantie hebt op kwaliteitswerk. Een gecertificeerd bedrijf luistert goed nar jouw wensen en is pas tevreden als jij dat bent! In de zesde plaats: niet alleen aan de binnenkant kan er stucwerk toegepast worden, maar ook aan de buitenzijde, dus het exterieur, van de woning. Hierbij kun je opteren voor allerlei fraaie stucturen, kleuren en ornamenten. Ten slotte zijn er, dat is een laatste belangrijke pluspunt van stuckwerk, op het gebied van stijlen en soorten stuckwerk tal van mogelijkheden voor de kritische consument of ondernemer. Zo kun je wanden of het plafond stucen laten in allerlei stijlen, kleuren en patronen. Of kies voor het elegant spackspuitwerk op wanden en plafond. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er zijn opties genoeg. Welke soorten pleisterwerk en stucwerk er zoal zijn, lees je in het overzicht hieronder.

SOORTEN PLEISTER- EN STUCWERK WAARUIT GEKOZEN KAN WORDEN

Er zijn veel soorten pleisterwerk mogelijk als je jouw wanden netjes en op jouw manier wilt laten stucen. Zo kun je gaan voor een totaaloplossing in kleur of reliëf die verder geen afwerking nodig heeft. Spackspuitwerk op wanden en plafond is een fraaie en stijlvolle manier van afwerken, maar je kunt ook kiezen voor sierpleister spachtelputz. Hierna is het niet meer nodig om te behangen of te schilderen: jouw wanden en/of plafond zijn direct gebruiksklaar!
Wil je wel behang op de muur aanbrengen of de wanden achteraf nog schilderen, dan is dat ook mogelijk via raapwerk. Deze mogelijkheid wordt vaak gekozen bij een nieuwbouwwoning. Hierbij wordt dan gekozen voor het behangklaar stucen van de wanden of het sausklaar stucen van de wanden. Het resultaat is een superstrakke wand, die direct behangen of geverfd kan worden.Een voordeel van deze manier van pleisteren is niet alleen de mooie afwerking, maar zeker ook het visuele effect dat je creëert: gladde wanden en plafonds zorgen voor een visueel grotere ruimte.
Ten slotte kun je kiezen voor het herstellen van beschadigingen in muren en plafonds door raapwerk. Hierbij worden wanden en plafond helemaal gladgestreken. Dit type herstelwerk wordt ook vaak toegepast bij badkamer- en keukenrenovaties.

WAAROM KIEZEN VOOR STUCADOORSBEDRIJF MOLENAAR EN SCHILDER?

Er zijn diverse redenen om juist voor stucadoorsbedrijf Molenaar en Schilder te kiezen als uitvoerder van de stucklus. Als enthousiast een betrokken speler in de markt, hebben wij hart voor onze klanten en streven wij altijd naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wat precies onze voordelen zijn? Ten eerste staan wij als stucadoorsbedrijf bekend om het feit dat we van alle markten thuis zijn. Als het aankomt op het afwerken van plafonds en wanden beheersen onze stucwerkers alle kneepjes van het vak. Denk aan het aanbrengen vanh reliëf stucwerk, ornamenten op gevels of wanden, het aanbrengen van glad latex spuitwerk of het in allerlei kleuren pleisteren van muren en plafondoppervlaktes. Je kunt het zo bijzonder niet bedenken, of onze stucadoors kunnen het voor jou realiseren. In de tweede plaats vallen wij in de ruime regio bij veel mensen op door door onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ons stucwerk is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook scherpgeprijsd. Dit heeft te maken met het feit dat wij ervaren stucwerkers in dienst hebben, die snel, efficiënt en met groot enthousiasme hun werk doen. En onze klanten profiteren daarvan mee. Een derde voordeel is dat wij als professioneel aannemer van stucwerk en schuurwerk voor plafond en wanden altijd goed luisteren naar wat onze klanten precies willen. We kunnen veel voorbeelden laten zien, jouw voorbeelden en schetsen als uitgangspunt nemen of in gezamenlijk overleg tot het beste plan komen. Hierbij hebben we maar één doel, namelijk zorgen dat jouw droom werkelijkheid wordt. Ten vierde blinken wij als stucadoors uit door onze goede service en nazorg. Voor en na de klus kun je van ons op aan. Wanneer ons werk klaar is, ruimen we alles netjes op en laten ons werk – of het nu om een project met latex spuitwerk gaat, om sausklaar stucen wanden of om specialistisch pleisterwerk – netjes en schoon weer achter. Ten slotte is onze belangrijkste kwaliteitsgarantie de keurmerken waarvoor wij beschikken als bedrijf. Onze werknemers en ons bedrijf beschikken over de juiste diploma’s, papieren en certificaten. Denk hierbij aan de in de branche belangrijke NOA Afbouw en stucadoor garantie en aan het keurmerk Stuckeur.

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK OF EEN ONLINE OFFERTE BIJ ONS AAN

Waar wacht je nog op? Kies ook voor het beste pleister- en raapwerk, strak uitgevoerd schuurwerk van plafond en wanden of een sierlijke pleisterafwerking in huis of bedrijf. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs. Natuurlijk kun je ook meteen een een aantrekkelijke offerte bij ons aanvragen. Graag tot ziens!

https://stucadoorsbedrijfvanamsterdam.nl