Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Schréder: verlichting van pleinen en voetgangersgebieden

Bij Schréder vinden wij het belangrijk dat verlichting inspeelt op de behoeften van onze mensen. Wij zien de pleinen en voetgangersgebieden als de woonkamer van een stad en licht speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Het maakt hierbij niet uit of het een wat kleiner plein of juist een groot plein is, verlichting heeft functies als veiligheid garanderen voor wanneer men ’s nachts over straat moet maar ook bijvoorbeeld het onderscheiden van de nachtelijke identiteit van een stad of voor het maken van een bloeiende gemeenschap. Welke verlichting u het beste kunt gebruiken, kunt u vinden op onze website.

Veiligheid en comfort bij Schréder

Bij Schréder vinden wij dat verlichting een zeer belangrijke rol speelt bij de veiligheid en comfort van een stad in de nachtelijke uren. Met onze verlichtingsoplossingen houden wij dan niet alleen rekening met het gevoel van veiligheid van de bewoners maar houden wij ook rekening met technische vereisten die hierbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het niveau van de verlichting, uniformiteit of de schittering. Naast veiligheid kan licht ook zorgen voor een gevoel van welzijn zodat iedereen goed zichtbaar is, zodat iedere partij, automobilist of voetganger, zich veilig voelt in zijn omgeving.

Met licht een eigen identiteit creëren

Wij zijn van mening dat men met licht een eigen identiteit kan creëren, ook in de nacht. U kunt bijvoorbeeld uw plein omtoveren tot een plek met een eigen identiteit of karakter waar men graag langs komt. Licht kan gezelligheid creëren en werkt vaak uitnodigend voor zowel lokale bewoners als toeristen, ook in donkere wintermaanden is dit erg belangrijk. De verlichting kan dan bijvoorbeeld worden aangepast naar warme of tunable LED lampen. Wilt u juist liever een dramatisch effect? Bijvoorbeeld voor een monument of bezienswaardigheid? Dan kunt u ook interactieve verlichting laten installeren.

Een bloeiende gemeenschap in de stad

Naast veiligheid en identiteit kan licht ook fungeren om een plek toegankelijker te maken. Mensen kunnen samen komen op die ene plek als licht bijvoorbeeld wordt gecombineerd met WiFi, muziek of eettentjes zodat er een ware gemeenschap opbloeit. Ook zorgt dit ervoor dat de lokale handel een boost krijgt.