Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Schilder in Nijmegen gezocht

Opeens bevond ik mezelf in de situatie dat ik een schilder zocht in Nijmegen voor het opknappen van mijn huis. Het was een idee dat me ineens te binnen viel toen ik mijn woning aan een kritische blik onderworpen had. Inmiddels woonde ik al ruim 10 jaar in mijn trouwe rijtjeshuis, en had in de tussentijd geen opknapwerk laten verrichten aan de verf. Ik stond versteld van de staat van de verf toen ik een keer goed bekeek. Overal barstjes en vlekken die de originele kleur van de verf volledig verdoezelden! Ik wist wat me te doen stond: een schilder zoeken die werkzaam in Nijmegen was, om mijn huis volledig te laten opknappen. Veel mensen doen liever dat soort schilderwerk zelf, omdat een schilder huren voor je huis in Nijmegen vaak duurder uitvalt dan je zou verwachten. Ik vertrouw mezelf echter niet genoeg om dat soort vakmanschap zelf uit te voeren, dus ik ging op zoek naar een goede, deskundige, maar vooral ook betrouwbare schilder die mijn huis in Nijmegen kon opknappen. Ga naar de website www.schaepmeester.nl voor meer informatie over uw schilder nabij Nijmegen.

Schaepmeester Schilderwerken te Nijmegen

Schaepmeester Schilderwerken was niet echt gelegen in Nijmegen, het hoofdpand zat namelijk in Wijchen, maar dat was geen probleem: de schilders verrichten ook schilderklussen in de omgeving van Wijchen. Dit kwam voor mij goed uit, alle andere schildersbedrijven in de omgeving van Nijmegen vertrouwde ik mijn huis niet toe. De reden dat mijn oog viel op Schaepmeester Schilderwerken is dat ze inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring hadden in het schildersvak in Wijchen en omgeving. Dat soort schilders kan je vertrouwen dat ze hun uiterste best zullen doen om jouw huis goed tot zijn recht te laten komen, dus ik vroeg bij ze de offerte aan.

Resultaat

Achteraf gezien ben ik erg blij met mijn keuze voor schilder in Nijmegen. De vaklui hebben het interieur en het exterieur uitstekend afgewerkt met deskundige aanbrenging van de verf en de beste materialen. Mijn huis in Nijmegen ziet er weer als nieuw uit! Allemaal dankzij professionele schilders die binnen no time de buitenmuren en de binnenmuren lieten glanzen. Ik zou Schaepmeester Schilderwerken in het vervolg zeker aanraden, neem een kijkje op de website!