Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Schijnwerpers inzetten op onshore en offshore locaties

Ben je specifiek op zoek naar een schijnwerper lamp die je op zowel onshore al offshore locaties kunt gebruiken? Dan is deze zoektocht waarschijnlijk niet makkelijk. Begin je zoektocht eens bij Zone Atex. De Zone Atex schijnwerper is namelijk geschikt om te gebruiken op locaties en toepassingen met een verhoogd risico op explosiegevaar, zowel onshore als offshore. Elk bedrijf, zowel groot als klein, heeft weleens een schijnwerper nodig. Dit kan in een kleine variant zoals een handlamp, maar een grote schijnwerper is ook ideaal om te gebruiken in veel verschillende situaties. Ben je geïnteresseerd in de Zone Atex schijnwerper en zou je hier graag meer over willen weten? Lees dit artikel dan zeker nog even verder. Wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten over dit onderwerp.

Verschillende varianten

Zoals net ook al kort werd benoemd, zijn er verschillende varianten van de schijnwerper. Zo heb je een kleine handlamp, maar ook de reguliere spotlight schijnwerper. Maar ook de floodlight wordt gerekend tot de schijnwerper lampen. Al deze unieke lampen hebben zo ook hun eigen voor- en nadelen. Toch zijn er ook een groot aantal voordelen die overeenkomen bij alle schijnwerpers van Atex. Zo zijn alle lampen voorzien van de laatste led technologieën en hebben ze een zeer hoge lichtopbrengst. De lampen hebben een robuuste uitstraling en zijn te gebruiken in zone 1, 2, 21 en 22.

Waarom kiezen voor Zone Atex lampen

De lampen van Zone Atex zijn met uitstek geschikt om te gebruiken op onshore en offshore locaties met een verhoogd risico op explosiegevaar. Al jarenlang is Zone Atex marktleider en internationaal toonaangevend producent en levernacier van hoogwaardige explosieveilige verlichtingsbronnen. Je krijgt altijd advies op maat en de specialisten denken goed met je mee en helpen je met het vinden van de juiste lamp die aansluit op jouw eisen en wensen.

https://zone-atex.nl/schijnwerper/