Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Ruimte nodig bij het opstarten van je webshop?

Ben je van plan een bedrijf te gaan starten en wil je dit alleen nog via een online webshop doen? Wij bieden hier de juiste opslagruimte voor, zodat u gerust in huis kunt werken, maar toch op een andere plek je producten hebt liggen. Voor beginnende ondernemers is dit ideaal.

Beginnende ondernemers

Als je van plan bent om een online webshop te gaan starten, is het handig als je ruimte hebt en het liefst zoveel mogelijk. Je producten kunnen in een korte periode flink groeien en vaak heb je dan zelf in je huis niet meer genoeg ruimte om al je producten kwijt te kunnen. Het is lastig dat je dan niet snel zelf kunt handelen en je ruimte groter maken. Bij ons is het probleem opgelost. Wij bieden een opslagplaats voor al je spullen en in elke grote. Zo kan je snel je online onderneming starten en snel vanuit je locatie handelen. Je hebt niet de last dat je al je spullen uit je webshop in huis hebt liggen en je houdt het voor jezelf overzichtelijk. Wij bieden voor een eerlijke prijs een toplocatie en hier ga je zeker van profiteren. Je maakt het jezelf gemakkelijker en hebt geen zorg dat je spullen kwijtraakt. In overleg is er met ons bedrijf van alles mogelijk. U kunt al u wensen voor de nieuwe opslagruimte zelf bepalen en voorstellen ons.

contact

Wij zijn telefonisch maar ook op internet te bereiken via: http://www.bloxopslag.nl/ . het is van groot belang dat je optijd je aanmeld, zodat wij naar een geschikte locatie kunnen kijken. Wij hopen natuurlijk dat u gewenste opslagplaats nog beschikbaar is en wij aan je kunnen verkopen. Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk in je wensen te voorzien. Als er eventuele aanpassingen moeten plaatsvinden, kun je dit bij ons aangeven. Wij staan voor u klaar en garanderen u een goede unit. Bij ons geld een garantie, maar vragen daarover kunt u ook via onze website afhandelen.

Ben je een beginnende ondernemer en twijfel je nog erg? Neem dan contact met ons op en ons team staat voor je klaar!

 

http://www.bloxopslag.nl/