Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Repromat heeft de nieuwste techniek voor u in huis

Bij Repromat kunt u terecht voor een geheel nieuwe techniek in printers. Een grootformaat printer die ondanks zijn afmeting duurzaam is. Het afdrukken van grafische ontwerpen, posters, winkelborden en meer was vroeger iets waar alleen maar binnen de grafische sector behoefte aan was maar ook binnen bouwbedrijven, architectenbureaus, de technische industrie en overheidsinstanties. Tegenwoordig willen ook (groot)winkelbedrijven en het onderwijs die mogelijkheden benutten.  Ook signshops, drukkerijen en kleine tot middelgrote printserviceproviders maken er gebruik van doordat ze nu eenvoudig hun diensten kunnen uitbreiden op het gebied van grootformaat printen zonder dat het milieu daardoor achteruitgaat. Veel bedrijven en instanties die hun prints in eigen hand willen houden.

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen staat daarom zowel bij HP als bij Repromat hoog op het verlanglijstje. Het is goed om te weten dat de toner van de grootformaat printers van HP geen fijnstof uitstoten. Als extra kan gemeld worden dat een HP-grootformaat printer van Repromat 84% minder energie verbruikt dan een laserprinter. Dat betekent dat u als uw bedrijf alleen al met de aanschaf van een grootformaat printer via Repromat u uw CO2-voetafdruk verlaagt met 81% omlaag. Bijkomend extra voordeel? Een PageWide Printer die Repromat in het assortiment heeft, bestaat uit slechts enkele vervangbare onderdelen waardoor u maar liefst tot 50% minder onderhoud heeft aan uw printer. Mooi. Heel mooi. Want hoe kleiner die voetafdruk, hoe kleiner de belasting is voor het milieu. Een win-win situatie voor iedereen.

De machines van Repromat zijn betaalbaar en geavanceerd

Repromat heeft apparatuur in het assortiment die voor iedereen betaalbaar is geworden. Daarnaast zijn ze geavanceerder dan ooit. Printers met wifi en harde schijf zodat het netwerk ontlast wordt. Grootformaat printer én -scanner in één waardoor ruimtegebrek opgelost en grootformaat afdrukken (opnieuw) gedigitaliseerd kunnen worden. Handig wanneer op een technische tekening handmatige aanpassingen zijn gedaan. De tekening scannen en direct delen met alle betrokkenen om de snelheid erin te houden. Grootformaat printers van Repromat hebben diverse mogelijkheden om bestaande werkprocessen te versnellen en te optimaliseren.

Waarom een grootformaat printer van Repromat?

De grootformaat printers van Repromat zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Repromat heeft deskundige medewerkers in dienst om u te adviseren bij het maken van uw keuze.