Gulfamanaflashwebsites

Bent u op zoek naar potdekselschroeven voor montage van uw (zwarte) schutting? Dan maakt u een uitstekende keuze. Het monteren van een schutting met RVS potdekselschroeven werkt namelijk snel, solide en mooi. De schroeven zijn reeds zwart gelakt en daardoor na montage van een zwarte schutting ook nauwelijks zichtbaar. 

Stevige grip

Door de torx kop (stervormige kop met zes hoekpunten) heeft u veel grip bij het vastdraaien van de potdeksel schroeven. De unieke draaing van de specifieke torx schroeven die Daanco bevestigingsmaterialen verkoopt zijn bovendien ontworpen om met minimale weerstand een strakke bevestiging te bewerkstelligen. Hierdoor gaat de accu van uw schroefmachine langer mee en kunt u langer doorwerken. 

Bevestiging van zwarte planken

Door de zwarte koppen van de potdekselschroeven zijn ze uitermate geschikt voor montage van reeds voorgelakte zwarte planken. Dit kunnen bijvoorbeeld schuttingdelen of gevelplanken zijn. De schroeven zijn nauwelijks zichtbaar na montage. Door de freesribben worden de planken spanningsvrij gemonteerd. Een speciale snijpunt zorgt voor een snell montage waarbij voorboren in de meeste materialen niet nodig is.

Diverse afmetingen

De RVS schroeven zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De meest gangbare potdekselschroeven hebben een dikte van 4 of 5mm en zijn verkrijgbaar in lengtematen varieren van 35 tot 80mm.  

Diverse andere bevestigingsmiddelen

Uiteraard zijn de bijbehorende bitjes ook viadaancobevestigingsmaterialen.nl leverbaar. Op de website staan alle artikelen die direct kunnen worden meegezonden. Daanco is al tientallen jaren specialist in onder andere schroeven, spijkers, zaagbladen en andere bevestigingsmiddelen. Ook gereedschappen voor de bouw zijn bij Daanco uit Cuijk te bestellen. 

 

 

https://www.daancobevestigingsmaterialen.nl/c-3882164/potdekselschroeven-rvs-zwart/