Gulfamanaflashwebsites

Met de isolatienorm 2020 op komst is het belangrijk om uw plat dak te laten isoleren. Dit is een klus die u het beste aan experts overlaat die veel afweten van verschillende soorten daken. Niet ieder dak is namelijk hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan warme, koude of omgekeerde daken. Dit zijn al drie verschillende types die allemaal andere eigenschappen hebben. Daarnaast gebeurt de isolatie van deze typen daken ook op een verschillende manier. Expertise over dakwerken van platte daken is dus zeker meegenomen wanneer u aan dit project begint. Wees dan ook niet bang om een professional in te schakelen.

Wat is de isolatienorm 2020?

Deze norm is vrij simpel: tegen 2020 moet ieder dak geïsoleerd zijn. Om aan de norm te voldoen, vereist men een isolatie van minimaal 0,75 k/waarde. Deze norm kan makkelijk worden behaald wanneer men werkt met de nodige expertise. Platdakexpert.be, een firma die dakwerken in Antwerpen verzorgt, gaat bijvoorbeeld eerst volledig na of uw dak goed geïsoleerd is en levert u hier een volledig verslag van. Daarnaast kan u bij hen ook rekenen op advies voor de beste opties voor uw plat dak. Wellicht krijgt u zelfs de mededeling dat uw dak al voldoet aan de isolatienorm van 2020 en moet er helemaal niks aan uw plat dak gebeuren!

De isolatie van uw plat dak

Bij dakwerkers zoals Platdakexpert.be wordt er eerst een onderzoek uitgevoerd door middel van een boring. Zo komt men erachter hoe de isolatie van uw dak ervoor staat. In het verslag dat over dit onderzoek wordt afgeleverd, vindt u o.a. de isolatiewaardes en diktes van uw dak. Als uit het onderzoek blijkt dat uw plat dak geïsoleerd moet worden, wordt dit met de nodige handigheid aangepakt. Het onderhoud van een plat dak is erg makkelijk: als u twee keer per jaar een inspectie doorvoert, is dat al voldoende. Het is dus zeker aan te raden om uw plat dak tijdig te laten isoleren!

https://www.platdakexpert.be