Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Patchkast kopen van topkwaliteit?

Maak kennis met patchkast.com! Hier vindt u een ruim assortiment patchkasten van 10 en 19 inch. Een patchkast is een ideale manier op uw netwerkoplossingen te beschermen tegen vuil, stof en andere schade aan kabels. Zowel bedrijven als particulieren zijn tegenwoordig afhankelijk van een goed IT netwerk. Wilt u een patchkast kopen? Neem dan eens een kijkje op patchkast.com. U kunt hier terecht voor een ruim assortiment patchkasten. Deze zijn eenvoudig online te bestellen, scherp geprijsd en daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van goede service.

Waar let u op bij het kopen van een patchkast?

Bij het kiezen voor de juiste patchkast zijn een er een aantal factoren die een belangrijke rol spelen:

Wandmontage of staande kast

In het assortiment heeft u de keuze uit wandkasten of staande patchkasten en mini serverkasten. Onder een bureau zijn mini serverkasten compacter en makkelijker te monteren. Wandkasten zijn niet geschikt voor veel en diepe apparatuur. Een staande kast is minder compact, maar wel geschikt voor veel en diepe apparatuur.

Type deur

Patchkasten zijn beschikbaar in twee type deuren, een geperforeerde deur of een glazen deur. Warme lucht kan snel weg met een geperforeerde deur. Dankzij een glazen deur komt er minder stof in de kast en houdt het geluid tegen. Voor warmte winnende apparatuur is een glazen deur niet geschikt.

Breedte patchkast

Elke patchkast is voorzien van een 19 inch profiel (48,26 cm). De minimale breedte van een kast is 600mm, naast het profiel is ruimte nodig voor kabelmanagement. Heeft u niet zoveel ruimte nodig? Kies dan voor een 10 inch profiel.

Diepte van de kast

In de buitenmaten wordt de diepte van de patchkast aangegeven. Er valt ongeveer 10 cm weg door de afstelling van de profielen en door de stalen beplating. Hier dient rekening mee te worden gehouden bij het bepalen van de diepte.

Gemonteerd of ongemonteerd

De patchkasten van Patchkast.com worden standaard gemonteerd verzonden. Hierdoor hoeft u niet zelf de kast in elkaar te zetten. In sommige gevallen kan een ongemonteerde kast handiger zijn. Bijvoorbeeld als de kast een paar trappen op moet.

Bent u erover uit welke patchkast het beste past bij uw situatie? Bekijk het complete aanbod direct online bij patchkast.com.

http://www.ds-it.nl/