Gulfamana flash websites
Image default
Business

Paneelbouw

Heeft u een bedrijf en werkt u met veel machines en installaties? We stellen u bij deze voor aan SPL: dé paneelbouwer in Nederland. U heeft er vast wel eens gedacht aan optimale besturing voor uw eigen productieproces. Paneelbouw of panelenbouwmaakt de besturing van machines en installaties een stuk gemakkelijker. Dan kunt u de machines en installaties van een centraal punt binnen het bedrijf besturen. We voorzien u vandaag van nog meer informatie.

Besturingskast is een onderdeel van panelenbouw

Wist u dat uw vaker een besturingskast tegen komt dan u zou denken? Want, wat dacht u van een tram? Die wordt ook bestuurd door een besturingskast. Zonder een besturingskast of een schakelkast werkt een machine of installatie niet. U raadt het al: deze roestvrijstalen kast is meer dan onmisbaar. Het is één van de belangrijkste technische componenten binnen een bedrijf. De paneelbouwer van SPL is gespecialiseerd in het produceren en installeren van besturingskasten. En dat merkt u!

Professionele paneelbouwer

Alle paneelbouwers van dit bedrijf hebben meerdere jaren ervaring in het vak. Ze zijn allemaal professioneel, ervaren en gekwalificeerd. Door de kwaliteit en innovatie is SPL de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouw. Wat ook fijn is? Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Om wat voor kast het ook gaat. Van een besturingskast tot aan een klemmenkast. Deze professionele paneelbouwer voorziet u graag in uw behoefte.

https://www.scholtenpanelen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Paneelbouw-SPL-05-300×225.jpg

Zó werkt paneelbouw in Nederland

Maar hoe gaat paneelbouw Nederland precies in z’n werk? Daar leest u hier meer over. Allereerst bekijkt de paneelbouwer de werktekening van de technisch tekenaar. Daarna worden de panelen compleet opgebouwd. De paneelbouwers sluiten de panelen aan en testen ze ook! Zodoende bent u verzekerd van een systeem dat perfect werkt. Wist u dat alle paneelbouwers op iedere plek inzetbaar zijn? Heel gemakkelijk! Daarnaast geniet u van:

  • SPL biedt een compleet concept op maat
  • Een investering voor de toekomst
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Merkonafhankelijk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m2)
  • SPL ontzorgt van A tot Z

Voor paneelbouw kiest u voor SPL

Voor paneelbouw Nederland moet u bij de professionele en ervaren paneelbouwer van SPL zijn. U bent gegarandeerd van de beste dienstverlening en service. SPL ontzorgt van A tot Z. Zowel in paneelbouw als in laagspanningssystemen. Paneelbouw is een vak. En met dit vak hebben de medewerkers van SPL meer dan genoeg ervaring. Dankzij hen geniet u van optimale besturing van de machines en installaties binnen uw bedrijf.

https://www.scholtenpanelen.nl