Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Opslagman geeft u de mogelijkheid uw meubels veilig op te slaan

Bij Opslagman vind je vast en zeker meer dan voldoende mogelijkheden voor het opslaan van je meubels. Bijvoorbeeld wanneer je een toezegging hebt ontvangen voor een stage in een andere stad of in het buitenland? Of wanneer je hebt besloten om een paar maanden de wereld rond te reizen? Of misschien is het gewoon niet mogelijk om al het meubilair van het oude naar het nieuwe appartement te verplaatsen? Als je voor langere tijd in het buitenland verblijft, is het vaak het gemakkelijkst om je huis of appartement voor een beperkte periode onder te verhuren. Soms is dit echter niet mogelijk en moet je ervoor kiezen om alles ergens op te (laten) slaan.

Opslagman: 24 uur per dag toegang

Een opslagruimte bij Opslagman is tegenwoordig erg in trek. In verschillende afmetingen, van drie tot meer dan 60 vierkante meter, bieden ze je ruimte aan waarin je al je spullen veilig, droog, verwarmd en bewaakt kunt bergen. Het maakt niet uit of je de surfplank alleen voor de winter wilt opbergen of dat je al je meubels voor meerdere jaren wilt opbergen. Omdat de units verwarmd en droog zijn, kun je er zelfs temperatuurgevoelige items opslaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je spullen muf ruiken als je ze er na lange tijd weer uithaalt. Een ander groot voordeel is de toegang tot je eigen ruimte. Je hebt je eigen toegangscode tot de opslagruimte, die beveiligd is met videobewaking. Alleen jij hebt 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot je ruimte. Als je niet zeker weet hoe lang je je spullen wilt opslaan, kunnen de opslagtijden op korte termijn worden verlengd of opgezegd.

Zeg maar dag tegen je favoriete stoel – maar voor hoe lang?

Zoals overal is de goedkoopste optie niet altijd de beste. Om de perfecte opbergoplossing voor je meubels te vinden die precies bij je behoeften past, moet je eerst antwoord geven op een paar belangrijke vragen:

  1. Wilt je je woninginrichting geheel of gedeeltelijk opslaan?

  2. Hoe lang wil je de meubels bewaren?

  3. Heb je toegang nodig tot je bezittingen of niet?

  4. Het type meubelopslag dat het beste past, is afhankelijk van de antwoorden.