Gulfamana flash websites
Image default
Business / Materials

Op zoek naar uw persoonlijke opslagcontainer?

Bent u op zoek naar uw eigen persoonlijke opslagcontainer? Dan bent u bij ons van  zelfbouwcontainer aan het juiste adres! Wij bieden u een uitgebreid assortiment, met allerlei verschillende soorten en maten containers voor allerlei verschillende gelegenheden! U kunt volledig zelf kiezen hoeveel deuren uw container moet krijgen (1 of 2) en op welke zijde van de container deze worden gemonteerd (aan de lange zijde of aan de korte zijde). Wilt u een opslagcontainer kopen, dan bieden wij u de mogelijkheid om een opslagcontainer in kleur aan te schaffen! Onze containers zijn demontabel en dus makkelijk te vervoeren en af te breken of op te bouwen. Dit biedt veel voordelen voor als u bijvoorbeeld een tijdelijke opslag mogelijkheid nodig heeft! Een opslagcontainer is voor iedereen en kan overal gezet worden, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Dit komt doordat de opslagcontainer demontabel is. Hierdoor kunnen de 6 panelen makkelijk een voor een naar de plek gebracht worden waar die komt te staan. Deze worden vastgezet met schroeven en bouten waardoor die stevig vast staat op de grond. Het kan misschien klinken als veel werk, maar de opslagcontainer kan in 10 minuten door 2 mensen in elkaar gezet worden (video).

Opslagcontainer kopen marktplaats

Is het mogelijk een opslagcontainer te kopen via marktplaats? Wel bij ons! Ook op marktplaats zijn wij vertegenwoordigd. Wij hebben een groot aantal advertenties online staan met foto’s en informatie over onze producten. Nadat u de informatie over het product heeft gelezen, staat er een link die u verwijst naar onze website. Zo kunt u snel en gemakkelijk het artikel in uw winkelmand doen en bestellen! Voordat u uw prachtige container bij ons bestelt, kunt u natuurlijk eerst nog even spelen met het gehele ontwerp van de container (kleur, aantal deuren en deurpositie). Op deze manier bestelt u de container die perfect past bij de gelegenheid waarvoor u hem nodig hebt.

 

Opslagcontainer demontabel

Af en toe krijgen wij de vraag: ”Is deze opslagcontainer demontabel?” Ons antwoord: Ja! De opslagcontainers van zelfbouwcontainer zijn vrijwel allemaal demontabele containers. Dit zorgt ervoor dat wanneer u één van onze containers koopt, dit erg veel gemak oplevert. Doordat onze containers demontabel zijn, kunt u deze gemakkelijk in elkaar zetten en uit elkaar halen. Hierdoor is de container gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Op deze manier kan u de container bijvoorbeeld achter de hand houden voor wanneer u, in de toekomst, opnieuw een opslagmogelijkheid nodig heeft op locatie. Heeft een kennis of familielid tijdelijk extra opslag nodig tijdens de verbouwing van het huis? Dan kunt u uw container tijdelijk uitlenen. Mocht u toch liever niet vastzitten aan een container, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een container te huren. Het huren van een container is wel alleen beschikbaar met een minimalen huurperiode van 6 maanden.

 

Waar u voor betaald

Uiteraard is er bij zelfbouwcontainer de laagste prijsgarantie te vinden. De demontabele container bestaat dus uit 6 panelen die een voor een verplaatst kunnen worden. Dit betekent dat er natuurlijk geen vrachtwagen nodig is om de container te verplaatsen naar de gewenste locatie. Dit zou ook onmogelijk zijn om bijvoorbeeld in de tuin te plaatsen. Daarom worden de 6 panelen vervoerd met een aanhangwagen, waar wel BE-rijbewijs voor nodig is. Hiermee wordt het vervoeren van deze opslagcontainers veel goedkoper. Het in elkaar zetten van de container duurt dus nog geen 10 minuten, wat dus ook veel tijd en geld bespaard. Dus uw enige uitgave zal de container zelf zijn en wellicht de bezorging wat goedkoop is door de demontabele container!

 

Liever huren dan kopen

Heeft u liever een tijdelijke opslagcontainer? Dit is bij zelfbouwcontainer geen enkel probleem. De website van zelfbouwcontainer biedt een hele pagina aan volledig gefocust op het huren van uw gewenste container. Huren kan al vanaf 6 maanden en mocht het iets langer dan een jaar duren, dan kunt u gewoon contact opnemen om dit te bespreken. Waarom mensen liever huren dan kopen zitten een paar redenen aan. Bij het huren van het product zit de klant er dus niet aan vast. Na de huurperiode zal er geen moeite gedaan moeten worden om dit te verkopen. De opslagcontainer wordt netjes na de huurperiode uit elkaar gezet en meegenomen. Niet is alleen dit een voordeel, maar er wordt ook geld bespaard!

 

Heeft dit uw interesse gewekt?

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een opslagcontainer kopen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl

Bij ons bieden we u de laagste prijsgarantie en 2 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen en wel 5 jaar wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een offerte aanvragen.