Gulfamanaflashwebsites

Hendriks Schoorsteenvegers staat graag voor u klaar als uw schoorsteenveger en dakgootreiniger in Brabant. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft al meer dan twintig jaar ervaring en staat voor kwaliteit en vakmanschap. U kunt alleen het beste personeel verwachten die u graag helpen met diverse diensten als het vegen van uw schoorsteen, het reinigen van uw dakgoot, het opsporen van lekkages en nog meer onderhoud van uw dak. 

Waarom een schoorsteenveger in Brabant?

Als u hout, kool of olie stookt kunnen hierbij onverbrande deeltjes in het rookkanaal van uw schoorsteen terecht gekomen. Deze deeltjes blijven plakken aan de wanden van uw schoorsteen en vormen daarbij een laag die brandbaar is. Als deze deeltjes niet worden verwijderd en de temperatuur stijgt tot vijfhonderd graden celsius dan is er een mogelijkheid dat de teerlaag in brand vliegt en dus ook uw schoorsteen. Bij het schoorsteenvegen wordt er bepaald hoeveel aanslag er in uw schoorsteen is en hoe lang het gaat duren om uw schoorsteen weer te reinigen. Bij intensief gebruik wordt er vaak aangeraden om minimaal twee keer uw schoorsteen te laten vegen.

Dakgootreiniging

Heeft u overtollig water in uw dakgoot dat niet goed weg wil stromen? En hoopt het zich op? Dan kunt u last krijgen van bladeren, takken of ander vuil. Dit is niet alleen gewoon vervelend maar kan ook niet leiden tot (ernstige) lekkages. Voorkom dit probleem en laat uw dakgoot dus met enige regelmaat reinigen. Ook kunt u de dakkapellen laten reinigen want dit is een heuse vuilvanger en kan soms de oorzaak van het probleem zijn. Denk bijvoorbeeld aan weersinvloeden of de groei van mossen. Daarom is het belangrijk om ook daarbij meteen uw dakkapel te laten reinigen. 

Dakreparatie

U kunt bij Hendriks schoorsteenvegers ook terecht voor de reparatie van uw dak als u bijvoorbeeld last heeft van storm- of hagelschade. Dit gebeurd regelmatig, mede door de gevolgen van klimaatverandering. Laat uw dak in dit geval tijdig repareren, dit voorkomt ergere schade aan uw dak en/of woning. Hierbij kunt u denken aan dakconstructie, dakbedekking maar ook reparatie van de dakranden en de goten. Kortom, zoekt u een goedkope schoorsteenveger in Breda, neemt u dan contact op met Hendriks Vegers.