Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Nieuw Alfa modell

Alfa Romeo is een bekend Italiaans automerk welke bekend staat door zijn sportieve design. Niet alleen de buitenkant heeft een bijzonder sportief karakter, maar ook de binnenkant. Mensen die een Alfa Romeo kopen, waarderen de afwerking waarin het automerk veel tijd stopt. Er zijn weinig auto’s op de markt welke een net zo gestroomlijnde binnenkant als buitenkant hebben.

 

Alfa is wereldwijd bekend. Dit komt mede door de deelname aan diverse autoraces waaronder de Formule 1 en de Auto GP. In Italië zijn er een aantal autofabrikanten actief. Fiat staat op de eerste plaats als het gaat om de grootste autoproducent. Alfa komt op nummer 2.

 

Alfa modellen

Alfa heeft meer dan 25 modellen op de markt gebracht en is tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met nieuwe designs. Binnenkort komt de Stelvio op de markt. De verwachting is dat deze in Q4 komt. Q4 staat voor het vierde kwartaal, dus medio oktober 2017. De Stelvio is een bijzondere auto en van het type SUV. Aangezien Alfa nog geen SUV op de markt had, kon zij natuurlijk niet achterblijven. Vele merken hebben al een SUV rondrijden van Kia tot en met Mercedes. Een bekende SUV van Audi is de Q-lijn. Denk daarbij aan de Q3, Q5 en Q7. Ook BMW heeft een aantal bekende SUV rondrijden. Denk daarbij aan de X3, X5 en X6.

 

Bekende modellen van dit automerk zijn: 33/75/145/146/147/155/156/159/164/166/Giulia/Giulietta/GT/GTV/Spider/4C/8C/Brera en MitTo.

 

Kenmerken Alfa Stelvio

De Stelvio is een bijzondere auto. Hij beschikt namelijk over een bijzonder sterk motorblok welke 280pk levert. Dit is gebaseerd op een 2.0 liter benzineblok welke is gecombineerd met een 8-traps automaat. Het totaalgewicht bedraagt 1660 kilogram en de richtprijs is 68.000 euro.

 

Je Alfa verkopen

Wil je snel je Alfa verkopen voor de beste prijs? Meld je auto dan gratis en vrijblijvend aan bij Gratis Mijn Auto Verkopen punt NL. Deze autoveiling legt namelijk je auto voor aan meer dan 5000 autobedrijven. De bedrijven krijgen 1 dag de tijd om op je auto te bieden en het hoogste bod ontvang je vervolgens per mail. Het bod is vrijblijvend en gegarandeerd. Je kunt dus echt je Alfa verkopen voor de genoemde prijs. Weten wat jouw Alfa waard is? Kom dan snel naar de site toe.