Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Middelbare scholen maken scheikunde leuker

Middelbare scholen gaan in de jaren vakken uitbreiden, zo ook het vak scheikunde. Leerlaren merkte dat veel leerlingen het vak niet interessant genoeg vonden en wilde daarom hier een andere draai aan geven. Hieronder ga ik je vertellen hoe middelbare scholen dit gaan aanpakken.

Proefjes

Steeds meer middelbare scholen breiden zich uit op het gebied van haar vakken. Bij het vak scheikunde bedenken ze nieuwe proeven, waardoor het aantrekkelijk wordt gemaakt voor de leerling. Leerlingen mogen zelf proeven uitproberen en zo leren ze op een fanatieke manier hoe het werkt bij het vak scheikunde. Wij werken veel met vloeibare stikstof en bedenken allerlei creatieve opties om het leuker te maken. De bedoeling is om, om de les een nieuwe proef klaar te maken, zodat de afwisseling van praktijk en theorie goed in elkaar overlopen. De leerlingen moeten er wel iets van leren en het is niet alleen maar een beetje proberen. Leerlaren stellen de lessen zo samen dat er genoeg kennis uit valt te halen.

Stijgen

De verwachting is, dat middelbaren scholen hierop vooruitgaan. Door nieuwe lessen aan te bieden, worden de lessen aantrekkelijker. Elk vak krijgt een opfrissing en zo blijft het vernieuwend. Het is goed om te zien dat je je in elk van weer kan uitbreiden en ook bij de tijd van nu blijft. Je moet je realiseren hoe het haalbaar is en wat je ermee wilt bereiken. Leerlaren krijgen extra cursussen om meer kennis op te doen en te leren hoe je op een leukere manier les kunt geven. Leuk en leerzaam, dat is het grootste doel van dit proces. De leerlingen moeten voldoende leren, maar het ook leuk vinden om naar de les te gaan.

 Ben je erg benieuwd naar vele soorten gassen die wij bij dit proces willen toepassen? Wij halen al onze gebruikte gassen van Westfalen. Het is een goed bedrijf, die ernaar uit kijkt om dit proces samen met ons aan te gaan. Neem gerust een kijkje op de website: https://stikstof-kopen.westfalengassen.nl/

https://www.westfalengassen.nl/