Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Mezzanine vloer

Mezzanine vloer

Gemakkelijk extra ruimte creëren zonder te hoeven verhuizen of verbouwen? Nolte heeft de oplossing voor u. Een mezzanine vloer (ook wel verdiepingsvloer, entresolvloer, bordes of tussenvloer genoemd) biedt u een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters en is zeer gemakkelijk uit te breiden of te demonteren. Ontdek de voordelen!

Waarom een mezzanine vloer in uw magazijn?

Met een mezzanine vloer kunt u de ruimte in uw magazijn dus eenvoudig verdubbelen. De vloer is zeer flexibel, zonder in te leveren op kracht. Het is tevens mogelijk om de mezzanine vloer op een andere locatie te hergebruiken. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw magazijn is, want doordat de mezzanine vloeren beschikbaar zijn in verschillende afmetingen en vormen kunnen ze exact naar wens geproduceerd en geplaatst worden.

Nolte verdubbelt uw opslagruimte

Nolte voorziet al jaren vele branches van extra vierkante meters opslagruimte. Onze mezzanine vloeren hebben een overspanning tot 12 meter, een draagvermogen van 300 tot 2500 kg per vierkante meter en zijn voorzien van koudgewalste profielen. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals kostenbesparing en besparing op uw schadepost.

Interesse in een mezzanine vloer?

Uw mezzanine vloer kan eenvoudig afgestemd worden op uw specifieke wensen en eisen. Wij van Nolte gaan dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het produceren en plaatsen van mezzanine vloeren in uiteenlopende branches zijn wij dé specialist die uw magazijnruimte weet te verdubbelen. Ook u helpen we graag met een mezzanine vloer op maat!

https://www.mezzanine.nl/