Gulfamanaflashwebsites

Megapret: dé gezelligste speeltuin voor het hele gezin

Megapret is een gigantisch grote speeltuin gelegen in het pittoreske Gelderland. Het attractiepark heeft een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen gegarandeerd hun ei kwijt kunnen. De binnenspeeltuin is 1500 m2 groot en heeft een groot aanbod aan speeltoestellen, barretjes en eetgelegenheden. De buitenspeeltuin is maar liefst 20.000 m2 en heeft naast de speeltoestellen, barretjes en eetgelegenheden nog een waterspeeltuin en twee verschillende soorten golfparken.  Wanneer u een leuk dagje uit wilt met de familie of het gezin, wanneer u een dagje met de klas op stap wilt gaan, of een kinderfeestje wilt organiseren, dan bent u bij Megapret aan het juiste adres! Het Megapret park biedt alle mogelijkheden om de kinderen te laten dollen en u rustig te laten genieten.

Als u een dag op pad gaat met de kids, wilt u natuurlijk wel dat zij er tip en top uitzien. Bekijk daarom de ruime collectie babykleding op Jut en Juul Lifestyle for Kids. 

De indoor en outdoor speeltuinen

De indoor speeltuin van Megapret is ruim 1500 m2, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Er zijn over het gehele speelparadijs allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen. In de indoor speeltuin is er voor iedereen wat wils. De buitenspeeltuin is een behoorlijk stuk groter, maar liefst 20.000 m2, waar uw kinderen zich op de meest fantastische toestellen uit kunnen leven. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven. In de zomerdagen zijn zowel u als uw kinderen op zoek naar een stukje verkoeling na gebruik te hebben gemaakt van de speeltuin. Dit kan op het grootste spraypark van Nederland. Daarnaast is er nog de midgetgolfbaan, het is een 18-holes groot adventure. De midgetgolfbaan is uniek in zijn soort binnen heel Gelderland.

Een dag uit in speelparadijs Megapret is voor zowel u als uw kinderen een bijzondere activiteit. 

 

http://www.megapret.nl/