Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Meest voorkomende vragen over dubbelstaafmat hekwerk

Mensen die dubbelstaafmat hekwerken willen aanschaffen zitten soms met veel vragen over bijvoorbeeld de afmeting, kleur en prijs. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarbij lees je in dit artikel. Hopelijk zorgt dit ervoor dat jij straks met minder vragen zit over dubbelstaafmat hekwerken.

 

Afmetingen dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken kunnen heel erg variëren in hoogte. Vaak zijn ze verkrijgbaar vanaf 60 centimeter tot een hoogte van meer dan twee meter. De maten hiertussen lopen vaak op met stappen van 20 centimeter. Voor de veiligheid worden bij de lagere hekjes tot ongeveer 1,2 meter hoogte geen doorstekende puntjes gedaan. Bij de hekwerken vanaf 1,4 meter hoogte steken de spijlen zo’n 3 centimeter door aan de bovenkant. Wil je liever de doorstekende puntjes aan de onderkant in plaats van aan de bovenkant? Dit is vaak ook mogelijk, vraag hiernaar bij een specialist.

 

Kleuren dubbelstaafmat hek

De hekwerken worden vaak standaard geleverd in het diepzwart of dennengroen. Er zijn bij de meeste specialisten ook mogelijkheden om het hekwerk in een andere RAL-kleur te laten spuiten, wel tegen een meerprijs. Op verschillende websites kan je alle RAL-kleuren vinden.

 

Prijs dubbelstaafmat hekwerk

De kosten van een dubbelstaafmat hekwerk hangt af van meerdere factoren. Een van de meest logische factoren is natuurlijk van de hoogte van het hek en de omtrek van het terrein. Als je voor een speciale kleur kiest voor het hek zal de prijs ook stijgen. Wil je het hekwerk uitbreiden met een handmatige of geautomatiseerde poort of deur dan stijgt de prijs ook. De hoeveelheid werk die monteurs nodig zullen hebben wegen ook mee in de prijs. Hierdoor is er geen standaard prijs te noemen. Bij veel hekwerkspecialisten kan je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvrage. Hierdoor weet je het beste waar je aan toe bent. Door dit bij meerdere bedrijven te doen kan je de beste optie uitkiezen.