Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Loodgieter-apeldoorn.nl

Loodgieter-apeldoorn.nl staat graag voor u klaar als u op zoek bent naar een loodgieter in Apeldoorn. Wij staan ook voor u klaar als het gaat om een spoedgeval. U kunt in dit geval telefonisch contact met ons opnemen. Zo komen wij snel bij u langs om het probleem te verhelpen en ervoor te zorgen dat het probleem zich niet escaleert. 

Diensten van loodgieter-apeldoorn.nl

Loodgieter-apeldoorn.nl biedt diverse diensten aan als loodgieter. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een nieuwe cv-ketel te laten installeren als uw oude aan vervanging toe is. Gemiddeld gaat een cv ketel ruim vijftien jaar mee. Wij begrijpen dat het aanschaffen van een nieuwe ketel een behoorlijke kostenpost is maar het is wel een duurzame uitgave. Een nieuwe cv ketel bespaart namelijk niet alleen op uw energiekosten maar een nieuwe ketel heeft ook nog eens meer rendement. Als u niet het budget heeft om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen maar dit wel graag wil, dan bieden wij ook nog de optie aan om een ketel bij ons te huren. Voor de mogelijkheden kunt u telefonisch met ons contact opnemen. Naast het aanschaffen en installeren van een ketel kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van uw cv. Hoe vaak u dit moet laten doen, hangt af van uw ketel. Heeft u een nieuwe ketel? Dan is het verstandig om dit twee keer per jaar te doen. Bij oudere ketels is het vaak handiger om dit jaarlijks te laten doen omdat dit erg belangrijk is voor de veiligheid en dit zorgt ervoor dat uw ketel ook nog eens langer mee gaat. Een slecht onderhouden ketel kan er namelijk voor zorgen dat er koolmonoxide in uw huis ontsnapt – een zeer gevaarlijk gas dat men niet kan ruiken of zien maar men wel aan kan komen te overlijden bij het inademen van dit gas. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor lekkages in uw woning. Wij kunnen een lekkage snel en eenvoudig opsporen en het probleem zo spoedig mogelijk verhelpen. 

Loodgieter voor spoed

Gezien wij zeven dagen per week 24 uur bereikbaar zijn, kunt u ons inschakelen in het geval van spoed. Onze vakkundige en ervaren monteurs komen dan zo spoedig naar u toe als u bijvoorbeeld een (ernstige) lekkage vindt en beroep moet doen op één van onze loodgieters.