Gulfamanaflashwebsites

Linkbuilding is en blijft belangrijk om een toppositie te bereiken in de zoekmachines. Maar linkbuilding kan link zijn, vroeger was de enige manier om hoog te scoren in de zoekmachines het plaatsten van zoveel mogelijk link met behulp van linkbuilding. Waar de links geplaatst werden was absoluut niet van belang, het ging om het aantal. Deze manier van linkbuilding werd steeds meer, vooral vanuit goedkope arbeidskracht landen, misbruikt en werd uiteindelijk dan ook als spam gezien door de zoekmachines. Linkbuilding moest zich compleet veranderen.

Linkbuilding op de juiste manier, kwaliteit link op relevante en kwaliteit websites, is sinds enkele jaren succesvol en draagt bij aan de groei van menig onderneming. Consumenten raken steeds meer vertrouwd raken met computer- en digitale technologie en voor ze het weten vinden ze je website omdat je met de juiste manier van linkbuilding de noodzakelijke toppositie hebt bereikt en goed gevonden wordt. Dit heeft voordelen voor marketeers die verantwoordelijk zijn voor de websites. Zo zijn er ook steeds meer goed te vinden websites die inzicht geven in het gedrag van de consument. Op de websites van verschillende hotels kunnen gasten reservering bekijken, sleutels reserveren, zien of er berichten zijn voor hen, maar ook in- en uitchecken. Het is gemakkelijk voor de klant en de hotels besparen in personeelskosten. Ook B2B-marketeers gebruiken de juiste manier van linkbuilding.

Er zijn steeds meer websites om nieuwe klanten te vangen en informatie over producten te verstrekken. Websites van beurzen zijn in staat gecodeerde registratiebadges te verzorgen en produceren technische datasheets die kunnen worden afgedrukt, maar worden ook gebruikt door de marketeers. Dit kan online zodat, indien gewenst, de potentiële klant al informatie in de mailbox heeft voordat hij of zij thuis is. De nieuwste trends van linkbuilding richten zich op mobiele marketing, podcasts, vodcasts en interactieve TV (ÍTV). Er wordt door marketeers veel verwacht van Mobiele marketing die gepusht wordt door de juiste linkbuilding. Naar verwachting zal het aantal mobiele telefoons in West- en Oost-Europa naar 1 miljard gebruikers. Zodoende wordt verwacht dat mobiele reclame-inkomsten jaarlijks met 15 procent zullen toenemen. Veel marketeers zien de mobiele telefoon als het direct marketingmedium van de toekomst. Via mobiele websites, maar ook via Facebookpagina’s of Twitter benaderen zij consumenten. Uiteindelijk is een mobiele telefoon een van de persoonlijkste apparaten die mensen bezitten, dus goed gevonden worden is essentieel. Daarvoor gebruiken de website de juiste linkbuilding. Allerlei marketeers integreren de mobiele telefoon in hun direct marketingstrategie. Promoties via mobiele telefoons kunnen allerlei vormen aannemen, van gratis beltonen, mobiele spellen en met reclame ondersteunde inhoud tot wedstrijden waar je een antwoord kunt sms’en kansen om prijzen te winnen. Steeds meer worden mobiele telefoons worden ook gebruikt in locatiegebaseerde reclame en promoties waar consumenten berichten ontvangen waarin kortingen worden gepresenteerd. Zonder je juiste linkbuilding worden de websites niet gevonden.

ZipZoo.NL