Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Kosten mezzanine vloer

Kosten mezzanine vloer

Niet voor niets wordt de mezzanine vloer gezien als dé oplossing voor ruimteverdubbeling in uw magazijn of bedrijfspand: u creëert extra ruimte, zonder te hoeven investeren in een dure verbouwing of verhuizing! De kosten voor een mezzanine vloer liggen daardoor een stuk lager. Naast de lage kosten van een mezzanine vloer brengt de vloer nog veel meer voordelen met zich mee, die we voor u toelichten in dit artikel.

Eigenschappen van de mezzanine vloer

De mezzanine vloer, ook wel etagevloer, entresolvloer, tussenvloer, systeemvloer of bordes genoemd, is verkrijgbaar in diverse afmetingen en soorten. Tevens is de vloer gemakkelijk uit te breiden of te demonteren. Dit maakt de mezzanine vloer een zeer flexibele oplossing voor ruimteverdubbeling in diverse branches. Nolte is al jaren dé specialist als het om flexibele ruimte-uitbreiding voor bedrijven gaat. Ook u helpen we graag verder!

Hoe worden de kosten van een mezzanine vloer bepaald?

De kosten van een mezzanine vloer zijn onder andere afhankelijk van het materiaalsoort, het draagvermogen en de kolomafstanden. Bij Nolte bent u er altijd zeker van dat u de beste kwaliteit vloer, uiteraard mét CE-keurmerk, tegen een zeer scherpe prijs geleverd krijgt. We adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden in uw ruimte. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van grote kolomafstanden? Dan komt u bij zwaardere kolommen en profielen uit, die de prijs doen stijgen. Echter, een mezzanine vloer verdient zichzelf altijd binnen ongeveer twee jaar terug. Iets wat u niet altijd met zekerheid kunt zeggen over een verbouwing of uitbreiding.

Mezzanine vloer: de juiste investering!

Een mezzanine vloer van Nolte is altijd compleet afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Dit maakt de mezzanine vloer een zeer flexibele oplossing en een aantrekkelijke investering voor bedrijven in elke branche. Bent u benieuwd naar de kosten voor een mezzanine vloer? We maken graag een offerte op maat voor u op!

https://www.mezzanine.nl/