Gulfamanaflashwebsites

Kosten etagevloer

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: de kosten van een etagevloer verdient u altijd binnen maximaal twee jaar terug. Dit maakt de etagevloer een zeer aantrekkelijke oplossing voor ruimte-uitbreiding in uw bedrijfspand of magazijn. Niet voor niets is de etagevloer – of entersolvloer/mezzaninevloer/tussenvloer/bordes – erg populair in diverse branches. Naast de relatief lage kosten brengt een etagevloer namelijk nog talloze andere voordelen met zich mee.

Wat zijn de voordelen van een etagevloer?

Bij Nolte is een etagevloer altijd maatwerk. Dit maakt de etagevloer geschikt voor elk magazijn of bedrijfspand. Ook als u in de toekomst wilt uitbreiden is een etagevloer een geschikte investering. U kunt een etagevloer namelijk gemakkelijk uitbreiden of demonteren, waardoor u nóg meer opslagruimte kunt creëren. Al onze vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Kortom: met een etagevloer van Nolte zit u dus altijd goed.

Wat zijn de kosten van een etagevloer?

De kosten van een etagevloer zijn afhankelijk van het materiaalsoort, de kolomafstanden en het draagvermogen. Dit is per branche en per bedrijf natuurlijk verschillend. Daarom leveren we bij Nolte maatwerk en houden we ons altijd exact aan uw wensen en eisen. Vraagt u 2000 kilogram per vierkante meter, dan krijgt u ook daadwerkelijk 2000 kilogram per vierkante meter. Doordat de terugverdientijd van een etagevloer kort is (minder dan 2 jaar en soms slechts 16 maanden), is deze ruimteverdubbelende oplossing stukken goedkoper dan een verbouwing of verhuizing.

Kies ook voor een etagevloer

Vele ondernemers gingen u al voor en kozen voor een etagevloer in hun magazijn of bedrijfspand. Ook u kunt de voordelen van een etagevloer ervaren. Bij Nolte vindt u de beste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen én kunt u rekenen op persoonlijk, specialistisch advies. Aarzel niet langer en kies voor een etagevloer van Nolte!

https://www.etagevloeren.nl/