Lekkage is een veelvoorkomend defect in een stuurhuis van Mercedes. Ook kan het voorkomen dat er vreemde geluiden vandaan komen die er normaalgesproken niet zijn. Is dat het geval bij u? Kom dan eens langs bij de werkplaats van Hans de Haas. Hier wordt nauwkeurig naar uw stuurhuis gekeken of deze nog te repareren valt of dat het beter is om een compleet nieuw stuurhuis aan te schaffen. Na een uitgebreide test krijgt u antwoord op die vraag. Bij deze autospecialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen in perfecte staat tegen een scherpe prijs. Naast revisies van bijvoorbeeld een aircopomp van Opel, kunt u hier ook terecht voor nieuwe auto-onderdelen.

Uitgebreide garantie op een stuurhuis van Mercedes

Gaat u Opel onderdelen kopen bij Hans de Haas, dan zijn deze werkelijk niet van nieuw te onderscheiden. De reden hierachter is dat men in de goed uitgeruste werkplaats aan de slag gaat om ingeruilde auto-onderdelen op professionele wijze te demonteren. Omdat het door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

Of u nu een gereviseerd stuurhuis voor een Mercedes nodig heeft of een ander auto-onderdeel, u kunt ervoor terecht bij Hans de Haas. Daarnaast biedt deze specialist een tal van andere werkzaamheden aan. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.