Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Kies voor onze schuifpuien

Een verandering die een wereld van verschil kan maken voor een woning: het installeren van schuifpuien. Deze constructies verbinden de binnenwereld met de buitenwereld van een woning, terwijl ze tegelijkertijd ook nog eens isoleren! Hoe kan dit? Doordat schuifpuien van stevig glas gemaakt zijn, maken ze een hele muur ineens open. Er kan licht naar binnen stromen, waardoor een woonkamer er veel frisser uit kan komen te zien. Ook is een effect hiervan het feit dat een woonkamer er vaak groter uit lijkt te zien, doordat een hele muur ineens open is. U kunt makkelijker naar buiten kijken, en het rustgevende van de natuur zorgt ervoor dat u ook van binnen tot rust komt. Dat zijn de eerste paar grote voordelen van schuifpuien, maar ze hebben nog meer te bieden!

Isolerende schuifpuien

Niet alleen verbinden onze schuifpuien binnen en buiten, maar ze zijn ook goed in het isoleren. In de eerste instantie hebben ze goede waarden voor de geluidsisolatie, waardoor u niet langer last zal hebben van kinderen in de buurt die erg veel lawaai maken terwijl ze aan het spelen zijn. In de tweede instantie hebben de schuifpuien van Schipper Ede ook goede waarden als het aankomt op warmte- isolatie. Voor u betekent dit dat u in de winter minder geld kwijt bent aan de energierekening, omdat de warmte veel beter binnen blijft dan eerst. In de zomer zal het huis langer koel blijven omdat de warmte ook niet makkelijk binnen kan komen! Een win-win dus, waarmee u de investering van de schuifpuien op de lange termijn ook nog eens terugverdient.

Ruimtebesparend

Onze schuifpuien zijn ook ruimtebesparend, omdat ze alleen maar heen en weer geschoven hoeven te worden om opengemaakt te worden. Erg handig, zeker wanneer de tuin van zichzelf al niet heel groot is. Het voordeel van schuifpuien ten opzichte van tuindeuren is ook dat ze niet opengehouden hoeven te worden, terwijl tuindeuren nog wel eens de neiging hebben om weer dicht te vallen. Hier heeft u dus geen last meer van met onze schuifpuien. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op onze website!