Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Kartonnen dozen en meer

Hoewel kartonnen dozen een integrale rol spelen bij een overgrote meerderheid van de verhuizingen, is het verrassend hoe ze bijna een bijzaak zijn voor huiseigenaren die hun bezittingen inpakken. Dit is echt jammer, want het gebruik van de juiste soorten dozen wordt uw verhuizing gestroomlijnd en efficiënter. Verhuizen kan erg duur worden, zelfs nog voordat u rekening houdt met al die dozen die u nodig heeft. Voor degenen met een budget kan het zinvol zijn om te kiezen voor gebruikte dozen. Nieuw of gebruikt, bij de Dozenhal kunt u altijd een prima keuze maken uit een voorraad van maar liefst 2.500 formaten.

Diverse soorten kartonnen dozen

Er zijn verschillende soorten kartonnen dozen, allemaal met hun eigen unieke doeleinden.

Garderobedozen

Voor degenen die een grote collectie kleding bezitten, en zelfs degenen met een meer bescheiden garderobe, kunnen deze dozen echt een wonder zijn. Omdat u uw kleding in de doos kunt ophangen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kleding kreukt tijdens de reis naar uw nieuwe huis. Dit is ook een uitstekende tijdbesparende optie, omdat het u in staat stelt om de hangers van de doos naar uw nieuwe kast over te brengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het ophangen van uw hele garderobe. Nog een andere bonus is dat deze dozen zijn gebouwd om het aanzienlijke gewicht van de kleding met hangers aan te kunnen.

Kleine verhuisdozen

Deze worden zo vaak gebruikt voor boeken dat je zelfs sommige verhuizers kunt horen verwijzen naar hen als boekendozen. Typisch, zult u kleine verhuisdozen willen gebruiken om items te vervoeren die kleiner zijn, maar meestal aan de zwaardere kant. In aanvulling op uw boeken, kunt u deze dozen gebruiken voor het vervoer van bezittingen die weliswaar klein zijn, maar nog steeds behoorlijk wat wegen.

Tip

Er is niets erger dan aangekomen bij uw nieuwe huis te ontdekken dat (veel van) uw serviesgoed is gebroken. Wanneer u al uw keukengerei in perfecte staat wilt houden, is het goed verpakken van uw kostbare spullen de enige manier om dit goed te laten verlopen. Omdat serviesgoed delicaat is, moet u rekening houden met de tijd die nodig is om het goed in te pakken als u verhuist. Neem hiervoor echt de tijd, zodat u breekbare voorwerpen op de juiste manier kunt inpakken. Lege ruimte opvullen met bubbeltjesfolie.