Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Is een eigen webshop beginnen een goed idee?

Het lijkt zo mooi; een eigen webshop beginnen. Jij bent de baas en je richt jouw webwinkel precies zo in als jij dat wilt. Toch gaat het vaker mis dan je denkt. Een eigen webshop beginnen kan heel lucratief zijn mits je het goed aanpakt. Wil jij geld verdienen of geld verliezen? Met deze tips maak jij meer kans op succes.

   

Het begint met een idee of product

Je kunt een winkelrek neerzetten, zonder producten zul je toch niets verkopen. Zorg dat je voor de start weet wat je gaat verkopen en welke doelgroep je wilt aanspreken. Je kunt later de focus altijd nog bijstellen, bij een eigen webshop beginnen moet je eerst de primaire doelstellingen bepalen.

 

Denk buiten jouw leefomgeving

Een eigen webshop beginnen is anders dan een winkeltje bij jou in de buurt opstarten. Het potentiële publiek is veel groter. Bij webwinkel software zoals die van Shoptrader kun je bijvoorbeeld een bezorgdienst koppelen aan jouw webshop. Je kunt dus producten laten bezorgen, nationaal en zelfs internationaal zonder je huis te verlaten. Denk groter en presteer beter!

 

Veiligheid voorop

Toen kopen via internet nog nieuw was hoorde je veel enge verhalen over slechte producten, spullen die niet geleverd werden enzovoorts. Dankzij goede wettelijke regelingen en veilige betaalmethodes zijn de risico’s veel beperkter voor de klant. Stel de veiligheid van jouw klanten altijd voorop. En kijk daarnaast ook naar jezelf, kies voor betaalopties die veilig zijn zodat jij niet de boot in gaat.

 

Overal toegang tot jouw winkel

Neem niet zomaar een webshop pakket voor de PC, kies liever een online platform zoals die van Shoptrader. Deze software werkt online in de browser. Je kunt deze op vrijwel elke computer gebruiken, waar je ook bent. Zo kun je overal jouw webshop bijhouden, ook als je op vakantie bent (succesvolle ondernemers zijn nooit echt op vakantie!).

 

Ga jij een eigen webshop beginnen?

Heb jij een goed idee? Dan kun je zeker een start maken. Probeer Shoptrader de eerste 15 dagen gratis, dan zie je vanzelf of een eigen webshop beginnen iets voor jou is. Dat is een stuk goedkoper dan een winkelpand huren, en het levert je waarschijnlijk ook nog eens meer op!

https://www.shoptrader.nl/