Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Interieur op maat bij TD Interieurbouw

TD interieurbouw helpt u graag bij het opstellen én uitvoeren van uw ideale interieur. Wij begrijpen als geen ander dat u graag een woning heeft die uw levenswijze en persoonlijkheid uitstraalt. Daarom wordt ervoor gezorgd dat uw interieur op maat gemaakt wordt en dus geheel uniek is. Zo wordt er van iedere badkamer of keuken eerst een 3D ontwerp gemaakt zodat u een teaser heeft van hoe uw woning er uit zou kunnen komen te zien. Dit 3D ontwerp is natuurlijk gebaseerd op uw persoonlijke wensen die eerder besproken zijn in een gesprek met de ontwerpers. Tijdens het uitvoeren wordt er graag de tijd genomen om het perfecte resultaat neer te zetten. Hierbij staat gebruiks/bedieningsgemak én stijl centraal. U spendeert namelijk behoorlijk wat tijd thuis in uw eigen huis, daarom is het interieur, de keuken en de badkamer zo belangrijk. Bent u een rolstoelgebruiker? Geen probleem! Ook daarvoor kunt u diverse verstelbare keukens vinden of meubels met lift zodat ook u makkelijk gebruik kunt maken van uw interieur.

De werkwijze

Zoals eerder vermeld wordt er veel waarde gehecht aan uw wensen en ideeën. Daarom wordt er natuurlijk allereerst aandachtig geluisterd naar uw wensen en worden deze vervolgens meegenomen in het 3D ontwerp zodat het ontwerp uiteindelijk gerealiseerd kan worden tot uw droominterieur. Natuurlijk worden hierbij de mogelijkheden en het budget in gedachten gehouden zodat het idee haalbaar en realistisch blijft. Tijdens het 3D ontwerp krijgt u de materialen en afmetingen van het project te zien zodat u een inschatting kunt maken of dit ontwerp aan uw wensen voldoet. U krijgt natuurlijk hierbij een offerte onder ogen zodat u ook meteen weet waar u aan toe bent met dit ontwerp. Nadat het ontwerp en de offerte wordt goedgekeurd, wordt het interieur door de interieurbouwers bereid in de werkplaats. Tot slot wordt uw interieur geplaatst door de professionals.

Wie is TD interieurbouw?

TD interieurbouw is een bedrijf met een groot aanbod in meubels, balies en andere meubels voor winkelinrichtingen voor zakelijke doeleinden. Samen met u zetten ze graag een plan op voor het interieur en de uitstraling van uw winkel. Voor persoonlijke doeleinden kunt u terecht voor keukens, badkamers en diverse meubels voor uw interieur.