Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Industriële gebouwen creëren die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse industrie

Industriële gebouwen creëren die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse industrie

De Britse bouwactiviteit in de opslagsector zal naar verwachting met nog eens 10% stijgen in 2019 en 2020 door de onzekerheid van de Brexit en de potentiële behoefte van het land om voedsel en hulpbronnen op te slaan. Er is dan ook geen beter moment om te investeren in de bouw van industriële eigendommen. Voor hedendaagse bedrijven zijn het milieu, de omgeving en de werkruimte belangrijke factoren, dus bekijk zeker onze gids over hoe u industriële gebouwen kunt bouwen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Alles draait om de ligging

De ligging van het pand zal van vitaal belang zijn om potentiële kopers of huurders te lokken. Het moet binnen handbereik liggen van de dichtstbijzijnde steden, zodat het personeel het gemakkelijk kan bereiken, maar de omgeving mag niet te druk zijn, anders gelden er beperkingen bij de bouwvergunning en beschikt u over een kleinere oppervlakte. Bedenk waarvoor het pand gebruikt gaat kunnen worden voordat u een bezoek brengt aan potentiële sites. Denk aan factoren zoals het aantal medewerkers dat het erin gevestigde bedrijf nodig zal hebben, de toegankelijkheid van het pand en welke transportnetwerken u in de buurt nodig heeft.

Creëer een flexibele indeling

Veel moderne bedrijven moeten hun apparatuur vaak vervangen of aanpassen om de concurrentie voor te blijven en de service te blijven bieden die hun klanten verwachten, dus zorg ervoor dat u een indeling creëert die flexibel is en veel bewegingsruimte biedt. Open ruimtes zijn ideaal voor bedrijven die hun voorraad of machines vaak moeten verplaatsen. Probeer dus een gebouw te ontwerpen met strakke lijnen en een open lay-out. 

Plaats een duurzame vloer

Moderne machines zijn volumineus en kunnen moeilijk te manoeuvreren zijn, dus denk goed na over de vloerbedekkingsmaterialen die u voor het pand wilt gebruiken. Het is belangrijk dat het materiaal dat u kiest gemakkelijk te onderhouden is, van hoge kwaliteit is en lang meegaat, zodat het niet regelmatig vervangen hoeft te worden. Denk aan een ongecoat, hoogglanzend vloersysteem zoals gepolierd beton, zodat uw gebouw er ook na vele jaren van gebruik nog goed zal uitzien.

Denk aan de ecologische voetafdruk van uw gebouw

Consumenten zijn steeds meer gefocust op duurzaamheid en de milieu-impact van alles wat ze kopen, dus probeer dit mee te nemen in uw industriële gebouw, want dit zal de bedrijven die het uiteindelijk gebruiken in staat stellen om hun groene waarden te laten zien en zal u een uniek verkoopargument opleveren voor uw pand. Probeer duurzame materialen te gebruiken, zoals gerecycleerd staal, of integreer energiebesparende oplossingen, zoals zonnepanelen, in uw pand om uw inzet voor het behoud van de planeet te tonen.

Vergeet ook de voorzieningen voor het personeel niet

Bij het bouwen van een magazijn of een productiehuis wordt er vaak alleen rekening gehouden met de behoeften van het bedrijf dat in uw gebouw actief zal zijn, en niet met het personeel dat de werkzaamheden zal uitvoeren. De tijd dat medewerkers graag buiten of in een hoekje pauzeerden is voorbij; het personeel verwacht vandaag de dag speciale pauzeruimtes, maar ook voorzieningen als oplaadpunten voor telefoons, koffiezetapparaten en verkoopautomaten. Zorg ervoor dat u de mogelijkheden en de ruimte voor deze faciliteiten heeft, zodat uw nieuwe gebouw zo aantrekkelijk mogelijk is voor potentiële kopers.

https://www.becosan.com/nl/