Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

HP Latex aanschaffen bij Repromat

Bent u aan het overwegen om de HP Latex aan te schaffen? Bij Repromat vindt u diverse grootformaat printers en scanners. Bij ons vindt u technische, grafische en diverse andere plotters voor diverse branches. Hierbij maakt het niet uit of u bij de overheid, in een bibliotheek of als ZZP-er aan de slag gaat, bij Repromat is er een grootformaat- printer of scanner voor iedereen. Wij helpen u graag bij het kijken naar welk product het beste bij u en uw branche past.

De voordelen van een HP Latex aanschaffen

Als u kiest voor een HP Latex printer, dan krijgt u ook meteen een hele rits aan voordelen mee. U profiteert onder andere van een plotter die zeer makkelijk is in zijn gebruik en ook nog extra training tools online aanbiedt. De kleur instellingen staan altijd vast met de ICC-profielen online waardoor u zich hierover nooit meer zorgen hoeft te maken. De plotter is geschikt voor binnen- én buitentoepassingen en is zeer laag in kosten. Deze plotter biedt vele nieuwe applicaties aan zoals het printen op andere materialen zoals textiel, behang of offset-papier waardoor het geschikt is voor bijvoorbeeld de interieur- en decoratie branche.

Welke HP Latex printer is geschikt voor mij?

Er zijn vele plotters die vallen onder deze naam. Eén van onze populaire plotters is de 315 printer. Deze is zeer compact en is geschikt voor de sign- en displaymarkt. Doordat de plotter zeer klein en compact is, is hij ook makkelijk te gebruiken in kleinere ruimtes of kantoren. Onze 365 printer is geschikt voor binnen en buiten toepassingen en door zijn snelle productie is deze plotter ideaal voor iedere opdracht die spoed vereist. Ook heeft deze printer amper droogtijd nodig waardoor u het product snel af kan leveren. Vaak nog op dezelfde dag. De 570 printer is zeer uniek en heeft dan ook vele nieuwe applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zeer hoge resolutie voor afbeeldingen. Daarnaast werkt deze plotter ook nog eens duurzaam waardoor u als bedrijf ook nog kiest voor een beter en gezonder klimaat. Voor al onze plotters kunt u om advies vragen aan één van onze specialisten bij Repromat.