Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Hoogwerker huren

Hoogwerker huren

Veilig werken op hoogte? Dat is mogelijk als u ervoor kiest een hoogwerker te huren bij Riwal. Al jarenlang zijn ze gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers. U vindt hier totaaloplossingen zodat er ideaal op hoogte gewerkt kan worden. Bij Riwal een hoogwerker huren is bovendien zeer eenvoudig. U leest er alles over in onderstaand blog.

Altijd een geschikte hoogwerker

Dankzij de wereldwijd verhuur en met een verhuurvloot van maar liefst 13.000 machines is er altijd een hoogwerker die voldoet aan uw wensen. Weet u al welke soort hoogwerker er nodig is om de klus te klaren? Hierbij is het hefvermogen dat nodig is een belangrijk onderdeel. U bent bij Riwal aan het juiste adres voor de volgende soort hoogwerkers:

  • Autohoogwerker
  • Masthoogwerker
  • Knikarmhoogwerker
  • Rupshoogwerker
  • Spinhoogwerker
  • Schaarhoogwerker
  • Telescoophoogwerker

Waarom kiezen voor Riwal?

Al sinds 1968 is Riwal gespecialiseerd in het veilig en efficiënt werken op hoogte. Het afgelopen decennia zijn ze uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Vaak is het aanschaffen van een hoogwerker een flinke investering. Bovendien zijn er allerlei randzaken die geregeld dienen te worden en die extra kosten met zich meebrengen. Het huren van een hoogwerker via Riwal is daarom een raadzaam alternatief. Of u nu 1 dag of meerdere dagen een hoogwerker nodig heeft maakt niet uit. Laat weten wat u nodig heeft en Riwal biedt een passende oplossing. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, goede service en kennis gingen vele verhuurders u al voor.

Speciale opleiding

Wist u dat er bij het huren van een hoogwerker meer komt kijken dan alleen het afleveren van de hoogwerker? Zowel van de huurder als verhuurder vereist het huren van een hoogwerker specifieke deskundigheid. Het is daarom bij Riwal mogelijk een hoogwerkeropleiding te volgen. Hierbij ligt de nadruk op het instrueren en het certificeren van de bediener. Riwal is een officieel opleidingscentrum voor hoogwerkeropleidingen van IPAF, een internationale organisatie die zich ruim 30 jaar inzet voor veilig en effectief gebruik van hoogwerkers. Zo zorgen ze ervoor dat de risico’s van de huurders tot een minimum beperkt worden.

Direct een hoogwerker huren?

Breng een bezoek aan de website of neem contact op met de specialisten van Riwal. Indien gewenst is het mogelijk de hoogwerker op locatie af te laten leveren. Op deze manier heeft u nergens meer omkijken naar. Dit is tevens het streven van Riwal: zorgen dat de klant optimaal kan werken dankzij de juiste hoogwerker. Waar wacht u nog op? Huur uw autohoogwerker, schaarhoogwerker, rupshoogwerker of andere hoogwerker gemakkelijk, veilig en snel via Riwal! Bel of mail gerust voor meer informatie.