Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Hoogwerker huren

Hoogwerker huren?

Bij Riwal bent u aan het juiste adres. Al sinds 1968 zijn zij gespecialiseerd in het veilig werken op hoogte. U bent bij Riwal verzekerd van diversiteit en kwaliteit. Ze beschikken over een assortiment van wel 100 verschillende soorten en maten hoogwerkers. Voor een betrouwbare kennispartner en totaalleverancier bent u bij Riwal aan het juiste adres.

Soorten hoogwerkers

  • Schaarhoogwerker
  • Masthoogwerker
  • Telescoophoogwerker
  • Rupshoogwerker
  • Knikarmhoogwerker
  • Spinhoogwerker
  • Autohoogwerker

Veilig en verantwoord

Riwal houdt rekening met gezondheid en milieu en beschikt daarom dan ook over een groot assortiment elektrische machines en diesel aangedreven typen met geavanceerde roetfilters voor indoor gebruik. Een machine dient op een verantwoorde manier te worden ingezet. Riwal raadt gebruikers aan een erkende training te volgen en zich te certificeren.

Een huuropdracht plaatsen

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die er zijn om een hoogwerker te huren bij Riwal? Een bestelling dient uiterlijk 48 uur voor levering verzonden te worden. Via het bestelformulier op de website is het mogelijk een huuropdracht te plaatsen. Voor een spoedlevering binnen 24 uur kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Riwal. Er worden een aantal gegeven aan u gevraagd indien u een huur opdracht plaatst. Voorbeelden hiervan zijn: naam en telefoonnummer, het afleveradres en de gewenste leverdatum en tijd. U ontvangt het factuur per mail. Riwal hanteert een standaard betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Voor vragen over het assortiment kunt u altijd bellen of mailen naar Riwal.

https://www.riwal.com/nederland/nl-nl/huren