Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Hoe kan ik besparen op een nieuwe dakkapel?

Het plaatsen van een nieuwe dakkapel kan veel geld kosten, dus zal uw portemonnee er blij mee zijn als u hierop kan besparen. Nu is de vraag: hoe kan u hierop besparen? Op deze vraag zal in dit artikel in worden gegaan.

Renoveren

Waarschijnlijk bent u van plan een geheel nieuwe dakkapel te gaan plaatsen en heeft u niet of nauwelijks nagedacht over een renovatie. In de meeste gevallen is een renovatie namelijk voordeliger dan een gehele nieuwe dakkapel. Laat daarom een dakkapel specialist kijken naar uw dakkapel en laat u adviseren over de renovatie. Het kan namelijk zo zijn dat u met een renovatie hetzelfde resultaat bereikt als bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Tijdens een renovatie kan bijvoorbeeld het materiaal van de dakkapel vervangen worden en isolatie materiaal geplaatst worden. Bij het plaatsen van een geheel nieuwe dakkapel is vaak een vergunning nodig in tegenstelling tot het renoveren van een dakkapel. Dit kan u minimaal  €200,- besparen.

Isolatie

Gaat u toch voor een geheel nieuwe dakkapel? Denk dan eens na over het materiaal dat u gaat gebruiken voor de nieuwe dakkapel. Het is namelijk zo dat kunststof de warmte veel beter binnen houdt dan bijvoorbeeld hout. U kan door het juiste materiaal te kiezen geld besparen op de energiekosten. Naast het materiaal waar de dakkapel mee uitgerust moet worden, kan u er ook voor kiezen om isolatie materiaal aan te (laten) brengen in de nieuwe dakkapel. Aarzel niet om iets meer te betalen voor isolatie materiaal; het verschil in prijs voor top kwaliteit isolatiemateriaal is heel klein.

 

Bent u opzoek naar een bedrijf uw dakkapel volledig kan renoveren? Neem dan contact op met Dakster dakbedekking Alkmaar.

http://dakster.nl/