Gulfamana flash websites
Image default
Business / Construction and Maintenance

Hoe deel ik mijn opslagruimte in Utrecht effectief in?

Het huren van een opslagruimte in Utrecht is één ding maar het indelen daarvan is ook zeker niet eenvoudig. Er zijn diverse aspecten waar je rekening mee moet houden als je je box gaat inrichten. Opslagman geeft je de mogelijkheid om een box te huren tussen de 3m3 en de 66m3. Het is daarom belangrijk dat je een box kiest die past bij de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten worden. Dit is niet alleen handig maar bespaart je ook een hele hoop onnodige kosten. 

Tip 1: Creëer voor jezelf een gangpad in de opslagruimte in Utrecht

Als je je opslag in Utrecht gaat inrichten, is het cruciaal dat je altijd ruimte overlaat waar je de mogelijkheid hebt om langs te lopen. Het is daarom handig om de spullen tegen de wanden te plaatsen en overal een open ruimte over te laten zodat alles nog binnen je bereik is. Als je dan later iets eruit wilt halen, kun je er gewoon bij en hoef je niet lang te zoeken. Het scheelt natuurlijk ruimte om alles naast elkaar te zetten maar daardoor heb je minder bereik en ben je meer tijd kwijt aan het zoeken van je spullen. 

Tip 2: Bespaar ruimte door spullen in de hoogte te plaatsen

Veel mensen vergeten dit bij het indelen van ruimtes maar door spullen in de hoogte te plaatsen bespaar je een hoop ruimte op de grond. Hierbij is het belangrijk om dozen op elkaar te stapelen. De spullen die je het meeste gebruikt, moet je dus bovenop zetten zodat je niet iedere keer bij de onderste dozen moet. Ook grotere dozen moeten natuurlijk onderaan geplaatst worden. Van zwaar naar licht. Anders kan het voorkomen dat je spullen kapot gaan of beschadigen. 

Tip 3: Denk om de volgorde van de spullen

Zoals eerder vermeld is het belangrijk dat je overal bij kunt komen waar je wilt. Daarom is de volgorde waarop je je spullen plaatst in je box erg belangrijk. De spullen die je het meeste gebruikt, kun je het beste vooraan plaatsen zodat je niet eerst de gehele box door moet. Bedenk dus van te voren hoe je je ruimte precies wilt indelen en label je dozen zodat je weet waar welke spullen in zitten.